Fremtidens hus
Er fyldt med vinduer
og bæredygtige løsninger

BOZEL LIVING skaber fremtidens hus sammen med dig

BOZEL LIVING bygger huse til fremtiden. Dit fremtidshus producerer varme og varmt vand gennem dine vinduer. Ja du læste rigtigt. Helt almindeligt dagslys bliver omdannet til varmt brugsvand, gulvarme og sundt indeklima med sundt og bæredygtigt varmegenvinding.

Bæredygtigt hus,
bæredygtig livsstil

Hos BOZEL LIVING bygger vi fremtidens hus ved at tænke fremtiden ind i byggeriet. På den måde kan vi i fællesskab passe på vores jord og hjælpe klimaet på rette vej igen. Vi bygger ikke kun fremtidens hus baseret på design og teknik alene, vi stræber også efter at integrere den bæredygtige livsstil samtidig med, at det gode klima kommer på dagsordenen.

Et hus, der holder i generationer

Lige såvel som vi skal bruge vores jord mange år endnu, skal et hus fra BOZEL også holde i mange generationer. Med vores helstøbte og bæredygtige løsning mener vi, at vi har et solidt fundament for at sige. “BOZEL LIVING bygger huse til fremtiden.”

Rockzero isolering

Byg fremtidens huse med bæredygtige elementer

Hus med tag af strå er et arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra BOZEL - når typehuse ikke er nok.
Hvid dør, der matcher de sprossede vinduer i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra BOZEL - når typehuse ikke er nok.

Der er mange ting at tage højde for, når du bygger et hus. Huset skal overholde lokalplanen, og du skal bygge et ordentligt fundament og sørge for, at det er isoleret. Og hos BOZEL LIVING synes vi også, at du skal tænke på klimaet og vores jord. Derfor har vi i hele vores byggekoncept indtænkt ideen om bæredygtige elementer lige fra de materialer, vi anvender, til forskellige produkter, der genanvender og lagrer vand, varme og strøm.

Et smukt hus med grønne løsninger

Den bæredygtige tankegang har vi bygget en hel livsstil op omkring, så du i alle aspekter af dagligdagen bruger vandet fra bruseren til flere formål, skaber et bedre indeklima og stræber efter at anvende mere grøn elektricitet. Når du samtidig kombinerer det med spændende og smarte byggeløsninger, der skiller sig ud, så har et hus fra BOZEL rigtig mange fordele.

Lavenergihus med smarte byggesystemer

Vores lavenergihuse består af en række produkter fra velkendte producenter, der i sin helhed gør et hus fra BOZEL LIVING til et grønt hus. Huset er bygget op af vægsystemet Rockzero, der både minimerer kuldebroer, holder på varmen og er nemt at sætte sammen.

Grønne produkter skaber velvære

Indvendigt gør forskellige produkter din hverdag lidt mere grøn. For eksempel skaber varmepumpen fra IKM og ventilationsvinduet fra Horngroup i fællesskab det ideelle indeklima. Således tager et hus fra BOZEL ikke kun hensyn til klimaets velvære, men også dit eget velvære. Med VisBlue, der laver bæredygtige batterier, og Hydraloop, der genanvender vand fra toilet og bruser, bidrager du med dit BOZEL-hus til et grønnere klima.

Trappe i oppudset designbeton med dekorative hylder og billeder på væggen i arkitekttegnet lavenergihus. Design fra Bozel - når typehuse ikke altid er nok.Holte_KongV_inde_trappe_beton_hvid_graa_bozel

Hus bygget af moduler giver fleksibelt byggeri

Arkitekttegnet designhus i Kløvervang i Holte med stort rundt vinduesparti som Room 2_lavenergihus_bozel

Vi bygger vores lavenergihuse med moduler, der bliver fremstillet på fabrikker. Ved at bruge moduler kan vi hurtigere sætte gang i byggeriet, hvilket giver en mere gnidningsfri byggeproces. Med moduler bliver det også nemmere at tilpasse byggeriet til dine ønsker, ligesom ekstra elementer nemt kan tilføjes. Udover de mange muligheder for at bygge til, er det også nemt at flytte huset.

Huse i alle størrelser

Tilføjer du elementer fra vores ADDON-koncept, er det ikke kun huset, der er tilpasset dine ønsker, men hele livsstilen, vi ønsker at skabe omkring et hus fra BOZEL. Vi bygger både småt og godt og stort og luksus – og alt derimellem afhængigt af dine ønsker for fremtiden, uden at det kommer på bekostning af vores fokus på bæredygtighed.

Et hus i moduler efter dine ønsker

Fleksibilitet er fælles for hele BOZEL LIVINGs modulhus-koncept. Du er ikke begrænset, når du bygger med moduler, fordi modulerne er lette at bygge sammen. Hvad end du ønsker dig et enkelt modul på 60 kvm, eller du vil have mere plads med et modul på 200 kvm, så kan vi bygge til og fra, så det passer nøjagtigt til dine ønsker.

Modulbyg dig ind i fremtiden

Alle færdiglavede moduler bliver løftet på plads med en kran og kan flyttes sådan igen. Således hører nedbrydning af huset, og det at køre huset til deponering, fortiden til.

Ekstra udgang fra hus til terrasse i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok.