Hustyper

Find frem til din drømmebolig

Vælger du vores koncept med designhuse, har du mange hustyper og huskategorier at vælge imellem fra start. Derudover kan du vælge til- og ombygninger til både nye og eksisterende boliger. 

Vælg mellem mange forskellige hustyper

Når du har fundet inspiration til dit nye hus og vælger BOZEL til at stå for projekteringen, skal du vælge mellem vores tre koncepter, signaturhuse, designhuse eller klikhuse.

Du er velkommen til at se vores tidligere udførte huse af alle tre slags under referencer, for at finde frem til dine ønsker til dit nye hus. 

 

Se vores forskellige typer designhuse

Vil du derimod allerede nu i gang med at vælge et konkret type hus, så kan du vælge mellem en lang række huse, som vores dygtige arkitekter allerede har designet som forskellige hustyper. Dem kan du tage udgangspunkt i og få idéer fra. 

 

Du kan se flere af dem i vores brochurer med huskategorier og visualiseringer af kommende projekteringer.

 

Selvom du vælger én slags hus ud fra en brochure, har du altid mulighed for at få tilpasset til dine individuelle ønsker og behov. 

 

Det er derfor, vi siger: “BOZEL – når typehuse ikke altid er nok”.

 

Balkonen på stueplan har en lige så fantastisk udsigt som den på førstesalen i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok
Balkonen på stueplan har en lige så fantastisk udsigt som den på førstesalen. Takket være glasværnet og balkonens udhæng føles det som om at huset ligger direkte ned til søen.
Dronebillede at arkitekttegnet lavenergihus i hvid beton. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok
Balkonen flugter rundt på to af husets sider og er nemt tilgængelig fra hele huset. På solskinsdage kommer markisen på førstesalen slet ikke i brug,

Add-on, husrenoveringer og tilbygninger

Om du skal bygge nyt eller har et hus allerede, kan vi tilbyde Add-ons og tilbygninger, som kan matche den eksisterende stil.

Har du et ældre hus, du vil have moderniseret i forhold til energieffektivitet og design, så kommer vi også gerne med et bud på dette.

Et hus efter dine ønsker & ideer

Sidder du med en helt unik og uprøvet idé, er vores arkitekter klar til at skitsere og justere idéen for efterfølgende at føre den ud i livet. Det kan vi gøre med add-ons, tilbygninger og renoveringer. Hvis det er et helt hus, kalder vi det signaturhuse.

 

I alle tilfælde bliver din drømmebolig ned til den mindste detalje og tilføjelse helt perfekt.