Vinduer

Bozel Living bygger det stærkeste og mest isolerede hus på markedet

Hos BOZEL LIVING bygger vi med systemer, der giver et holdbart og meget isoleret hus.

Find ud af hvordan vi skaber energieffektive vægge, en stærk konstruktion og bygger med moduler,

der er et fleksibelt system med mange muligheder for at designe det hus, du ønsker.

BOZEL Vinduer

Vinduer er lyset og energien. Mange mener, at vinduerne sluger varmen, men det er kun delvist rigtigt. Vinduer giver lys og livsenergi, og ikke mindst en masse varme, når solen skinner. bozel arbejder med super lavenergi huse, og vi går hele vejen. Men, vi står ikke i vejen for et godt design og en god udsigt. Skal der være et vindue, ja så skal der være vindue. Mange lavenergi huse har meget få vinduer, men hvad er det så for et liv, der er i huset? Mørkt og indelukket giver ikke livskvalitet, så lad det koste 500,- ekstra om året at varme op. Det er billiger end medicin for manglende livslyst ,hvis man bor mørkt. Så slip varmen og livsstilen løs, og bo i et lavenergi hus fra bozel. Det giver lyst til livet og indhold i varmen. Lad dig inspirere her og se mulighederne. Vi anvender kun de bedste vinduer og fabrikanter, der laver lavenergi vinduer med smukke rammer. Læg mærke til vores rammefri montering inde, og ikke mindst vores foldedøre, der åbner hele facader op. Ovenlys er et kapitel for sig, og det vil vi også gerne fortælle om. I 2014 monterer vi hele vinduer på 240×500 cm, ja, du læste rigtigt.

Skydedøre, skyde vinduer i bozel huset
Gårdhavehus 5-11 Facade Vinduer på terasse
Designhus Cap hus 117 m2 stue Lav energi Bozel hus

LivingBetter ventilationsvinduet

LivingBetter er navnet på det banebrydende ventilationsvindue der skaber sundt indeklima og bæredygtig ventilation med varmegenvinding samt varmt brugsvand. Alt dette skabt i dit vindue.  Vinduet ligner et helt almindeligt vindue, du kan få det i alle de farver du ønsker.

Du kan få gulv til loft vinduer uden det påvirker dit energimærke negativt. LivingBetter ventilationsvinduet giver dig den bedste undskyldning for at bygge et hus med alle de vinduer du drømme om. Her får du et vindue der hele året laver varme og sundt indeklima i din bolig. Du har ingen kuldebro eller kolde vinduer.