2840 Holte

Modernistisk hus med balkoner og store vinduespartier

Arkitekturen træder i baggrunden, og naturen tager al opmærksomheden,

med rum både ude og inde, hvorfra den smukke sø altid er i sigte.

Hus i højden med sø i baghaven

Med en grund der ligger ud til en sø og ovenikøbet på en skråning, er det oplagt at bygge i højden. Det er tilfældet med dette hus, der har to balkoner, så udsigten over den store sø kan nydes fra forskellige vinkler alt efter tidspunkt på dagen og vejrforhold.

holte vejlesoevej a ude bolig hvid bozel

Balkoner med rækværk af glas og mørke fliser

Begge balkoner har et rækværk af glas, som skærmer for vind uden at dække for udsigten. Samtidig bliver arkitekturen let at se på ved brug af glas. På den øverste balkon, som er den største af de to, har ejerne placeret en grill og et rummeligt træbord med behagelige stole. Sådan kan maden både tilbederes og indtages ude med søen i baggrunden. På den nederste balkon står et moderne træbord med bænke, der matcher husets former. Både øverst og nederst er underlaget lavet af mørke fliser, som står flot mod den hvide facade.

Modernistiske former med store vinduespartier

Store vinduespartier vender ud mod søen. Således kan udsigten også nydes indefra, når vejret ikke er egnet til ophold ude på balkonen. De rektangulære glaspartier spejler husets kantede former, der giver arkitekturen et meget modernistisk udtryk. Med den hvide facade, de sorte vinduesrammer og de mørke mursten, der pryder murene ved indgangen, er stilen enkel og afdæmpet. Her er det naturen og landskabet, der fylder med sine foranderlige farver.