Byggesystemer

Vi bygger det stærkeste og mest isolerede hus på markedet

Hos BOZEL LIVING bygger vi med systemer, der giver et holdbart og meget isoleret hus.

Find ud af hvordan vi skaber energieffektive vægge, en stærk konstruktion og bygger med moduler,

der er et fleksibelt system med mange muligheder for at designe det hus, du ønsker.

Et stærkt og yderst isoleret hus

Hos BOZEL LIVING udfordrer vi den traditionelle byggemetode, som er brugt af næsten alle typehusfirmaer, der bygger med letbeton og beklæder konstruktionen med mursten. Vi mener nemlig ikke, at den byggemetode er hverken stærk nok eller isolerende nok til fremtidens klimakrav. Derfor designer vi udelukkende huse i materialer og efter metoder, der resulterer i de stærkeste og mest isolerede huse på markedet.

To udgange til terrasse med nedgang til plan niveau i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok.
Stue og køkken adskilles af lille trætrappe og oppudset designbeton i arkitekttegnet lavenergihus. Design fra Bozel - når typehuse ikke altid er nok

Vægge lavet af Rockzero® virker varmeisolerende og energieffektivt

Vi bruger Rockzero® til bærende vægge op til 2,5 etager. Rockzero er et byggesystem, der sikrer husets høje standard indenfor varmeisolering og energieffektivitet. Det bliver monteret on-site og kræver hverken specialværktøj eller løfteudstyr, hvilket gør systemet hurtigt og nemt at bygge med. Rockzero er et fleksibelt system, der tillader dig frit at vælge, hvilken beklædning, du ønsker udvendigt og indvendigt. På samme tid kan du helt selv bestemme, hvor husets vinduer og døre skal placeres.

Et vægsystem, der er godt for dig og klimaet

Rockzero er udviklet af Rockwool. Vægsystemet består af bærende søjler uden kuldebroer, ROCKWOOLs stenuldsisolering og OSB 4-plader. Ved at benytte dette unikke system får du et hus med optimal og vedvarende energieffektivitet, hvilket er godt for dit indeklima, din økonomi og vores planet.

Med ISOBYG har huset en stærk konstruktion

ISOBYG er et byggesystem, der består af store blokke af flamingo, der bliver sat sammen ligesom legoklodser. Blokkene fungerer som støbeforskalling. Når blokkene er sat sammen og danner den rette konstruktion, bliver hulrummet i forskallingen fyldt ud af beton, der giver byggeriet en stærk konstruktion.

Et vedligeholdelsesfrit og brandsikkert system

Hos BOZEL bruger vi ISOBYG i vores lavenergihuse, fordi systemet er vedligeholdelsesfrit, brandsikkert og ventileret, hvilket forebygger astma og allergi. Du får med dette system et velfungerende, bæredygtigt og fremtidssikret hus. Ved brug af dette system kan du hurtigere tage hul på det indvendige arbejde i huset, da systemet tager kort tid at konstruere og derfor hurtigere bliver tæt. Med ISOBYG får du ovenikøbet tynde vægge, der giver dig flere kvadratmeter at bo på.

Villa med stort rundt vinduesparti som Room 2 på arkitekttegnet hvidt designhus i Holte. Bozel Living når typehuse ikke altid er nok
Trætrappe med indbygget LED-lys op til køkken fra arkitekttegnet villa i Holte. Designhus. Passivhus. Lavenergihuse. Bozel - når typehuse ikke altid er nok.
Træbelagt afsats med glasgelænder på førstesalen i arkitekttegnet villa i Holte. Designhus. Passivhus. Lavenergihus. Bozel design - når typehuse ikke altid er nok.

Moduler giver en hurtig byggeproces

Vi bygger dit hus af moduler, der hver især er 60 kvadratmeter med målene 12 meter i længden, 5 meter i bredden og 4 meter i højden. Målene er baseret på de mål, en lastbil maksimalt må transportere. For når vi har sammensat modulerne efter dine ønsker og behov, bliver de transporteret ud til grunden, hvor modulerne bliver løftet på plads af en kran efter det valgte design. Derefter beklæder håndværkerne modulerne, monterer døre, vinduer og det ønskede tag og tilslutter de præinstallerede el-, vand- og varmeinstallationer.

Modulsystemet er fleksibelt og har mange designmuligheder

Vores modulsystem er fleksibelt og giver dig utallige muligheder for at få præcis det hus, du drømmer om. Selve modulerne er bygget i Rockzero og har derfor en let konstruktion. Modulernes tag er bygget i Palsgaard Spær, der giver vores arkitekter mulighed for at designe mange forskellige tagkonstruktioner.

Modulerne er på plads, og du flytter ind

Systemet har den store fordel, at størstedelen af konstruktionen foregår indenfor i kontrollerede omgivelser. Det betyder, at når modulerne er løftet på plads, går der ikke længe, før vi overdrager nøglerne til jer, og I kan flytte ind i jeres nye hjem.