Forside / Hus med BOZEL / BOZEL koncepter

Previous slide
Next slide

ROOM 1 – 2 – 3 – 4

Et boligkoncept, der åbner op for et væld af bo – og levemuligheder

Det integrerede udeliv

Vores inspiration til Room 1-2-3-4 er det integrerede udeliv, folk har i andre lande. Udfordringen var, at finde en  metode, hvor vi kunne skabe det samme integrerede udeliv i det danske klima.

Med Room 1-2-3-4 har vi fundet løsningen. Et BOZEL hus er et gennem isoleret lavenergihus med et fantastisk indeklima. Det giver os mulighed for at åbne op og skabe en flydende overgang mellem hjemmets inde- og udeområde. Det handler om at skabe et naturligt flow hele vejen fra hoveddøren igennem huset og til det bagerste hjørne af haven – alt sammen med vores ROOM 1-2-3-4 boligkoncept.

Kreative og utraditionelle løsninger

Med BOZEL LIVING konceptet skabes der sammenhæng mellem hus og have, inde og ude. Huset er bygget i moderne materialer med solid isolationsevne. Dermed sikrer man også et lavt varmetab i bygningen, og bevæger sig tættere på Zero Energy Living.

Strømmen til opvarmning af rum og vand kommer primært fra solcelleanlæg, men mere om det i Room 2 afsnittet. Et boligkoncept, der åbner for et væld af bo- og levemuligheder med kreative og utraditionelle løsninger, som gør huset til mere end bare fire vægge med et køkken, nogle værelser og en stue. At udfordre konventionerne for hvordan man bruger pladsen i sit hus, og samtidig skabe noget nyt.

ROOM 1 – INDEOMRÅDET

Trappe i oppudset designbeton med dekorative hylder og billeder på væggen i arkitekttegnet lavenergihus. Design fra Bozel - når typehuse ikke altid er nok.Holte_KongV_inde_trappe_beton_hvid_graa_bozel

Indeområdet er det vi kalder for Room 1. Det er et design hvor entréen byder dig hjertelig velkommen, hvor der er skæve vinkler og højt til loftet, og hvor der er et dynamisk flow til hjerterummet. I bliver budt hjertelig velkommen af rene linjer, som holder jer let i hånden og hjælper jer ind i et rum med liv og højt til loftet. Room 1 er starten på BOZELs bolig filosofi, hvor husets indre rum bliver gjort levende og der er frihed og plads til liv. Her er plads til at lave unikke installationer, uanset om det er et badekar i soveværelset, eller en stue der svæver over køkkenet.

 

Room 1 er ikke kun en visuel fryd for øjet men også funktionelt. Her er et køkken tilpasset jeres behov, så I kan kokkerere til den store familiefest, eller bare til hverdagsaftenen hvor det skal være nemt og lækkert. 

 

I den ene side af køkkenet er der åbent ud i udestuen som leder direkte ud til terrassen og haven. På første sal er ungdomsafdelingen fordelt på tre værelser, godt lydisoleret så ingen forstyrrer hinanden.

ROOM 2 – ET FLYDENDE INDEOG UDELIV ​

Room 2 gør rejsen mellem inde og ude til noget helt særligt. Det kunne være en glasstue, et orangeri, en udestue, et kært barn af mange navne.


I virkeligheden handler Room 2 om at bringe fornemmelsen af sydens varme til Danmark, selv i de lidt koldere måneder på året. Rummet lader solen bringe lys og varme udefra og ind, men det bringer også inde livet tættere på naturen, og det gør huset levende. Om sommeren kan Room 2 for alvor forbinde huset og haven, fordi stuen kan åbnes helt op, og bringe livet udenfor ind i huset.

Hvad er solceller?

 

En solcelle er et apparat, der omsætter lysstråling
til elektricitet uden bevægelige dele eller slid.

 

Hvad er en varmepumpe?

 

En varmepumpe er en miljørigtig måde at omsætte energi til varme på, fordi den udnytter energien i luften til at producere varme og varmt vand.

Room 2 er designet med indbyggede solceller i taget, og producerer derfor bæredygtig strøm til hele huset. Solcellerne er tænkt ind bygningen fra starten af, så de ikke tager fokus fra det lækre design af huset.


Det gør den dejlige udestue til et funktionelt rum, som er med til at fremtidssikre jeres hus. Den bæredygtige strøm som jeres Room 2 producerer, handler ikke bare om at gøre elregningen billigere.


Solcellerne producerer nemlig også strøm til husets varmepumpe, og derfor er bæredygtigheden i højsædet hjemme hos jer. Åbenheden af et rum med glasvægge og lys fra solen, kombineret med tanken om bæredygtig strøm leveret af den lyskilde der er lige på den anden side af glasset, er med til at binde rummet, og samtidig huset, sammen med haven, så I får fornemmelsen af, at huset og haven er en del af en helhed.

ROOM 3 – UDELIVET​

Terrasse og stenbed med buske til arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok

Vi har vores egen tegnestue med arkitekter og bygningskonstruktører med forskellige specialer. Vi kan derfor skabe et hjem, hvor man tænker på helheden mellem hus, have, orangeri og tilstødende byggerier”

 

 – Frank Petersen, Indehaver af BOZEL

Glasværn på balkon sikrer optimal udsigt i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok

Room 3 er BOZELs svar på hvordan man skaber en have, der ikke blot er en fryd for øjet, men i bund og grund en fryd for livet. Vi arbejder i helheder og ønsker at give dig det komplette havedesign samtidig med boligen tager form.


Hos BOZEL ønsker vi at ruske op i det traditionelle og skabe noget ekstraordinært, og endda til de samme penge som folk normalt ville give for deres kedelige havedesign. Mange venter med at designe deres have til senere, når de bygger et nyt hus. Vi har i BOZEL erfaret, at et helstøbt design, der favner alle inde og uderum på én og samme tid, giver en drastisk forbedring af status quo.

Vi har haft kunder der både ønskede sig et hyggeligt og usynligt bålområde, et komplet udekøkken og et indbygget loungeområde. Det skaber vi ved, at ommøblere jorden og skabe et bølgende landskab, hvor familiens ønsker opfyldes ved at skabe specifikke områder i haven.

 

Når BOZEL designer en have bruger vi naturens elementer – vand, træ, sten og planter – til at skabe en atmosfære, som giver lyst til at bruge haven, uanset vind og vejr.

ROOM 4 – DET UISOLEREDE RUM I HAVEN​

Room 4 er BOZELs tanker om uundværlige uisolerede rum i haven, her er vi også sprængfyldt med gode løsninger. Alle har en drøm, alle tænker sjove rum, til liv og leg, ude er mulighederne rigtig mange, og her arbejder vi med livet ude i de varme måneder, prøver om livet i haven kan blive endnu bedre, sjovere og længere.


Det er alt fra garagen, carporten, legehuset, grill hytten, saunaen, hønsehuset, dyrehold, legehus, skure, værksted, hobbyrum, ja tænk bare helt vildt her kommer vi langt på literen når vi bygger m2. Måske kan grillhytten om sommeren stå åben uden vægge så man kan mærke den blide brise mens man nyder aftensmaden i dagens sidste solskin. Grillhytten har også rindende vand og skabe så udstyret ikke ligger og flyder.


Og når det kolde vejr nærmer sig, trækkes vindfang frem, og nu kan man forlænge sæsonen en smule og holde ved den gode sommerstemning. Legehuset kan gøres til en del af haven, som ikke kun er for de små.

Hængekøjer kan hænges op i forlængelse af det lille træhus så mor eller far aldrig er for langt væk. Måske en af legehusets sider har et vindue i plexiglas så børnene kan se hønsene fra deres legehus?

 

Mulighederne er mange, og vi er her for at hjælpe jer med at finde det helt rette for jeres familie. 

 

Er du nysgerrig på, at høre mere så kontakt os her

Lavernergi Bozel Designhus Sauna fitness concept
SAUNA - klik her
Lav energi Designet Bozel hus Tree Top huse
TREE TOP HUSE - klik her
Unik rund carport som matcher til arkitekttegnet designhus og lavenergihus i Holte_Beton_metal_staal_Bozel design - når typehuse ikke altid er nok
CARPORT