Bozel Huset

Forside / Bozel huset

Bozel huset

Her finder du alle Bozel energihuse opdelt i kategorier. 
Du kan få både designhuse, fritliggende huse, gårdhavehuse og rækkehuse.

Bozel huset har set ind i fremtiden.

Bozel Huset er fremtiden. Alle Bozel huse er lavenergi, og klimaoptimeret langt ud over det sædvanlige.
Har du langsigtede drømme, og tænker du på bedre livskvalitet og på vores fælles jordklode når du vil bygge?
Bozel Huset er klimaoptimerede med blandt andet, Rockzero byggesystem, LivingBetter ventilationsvinduer, samt teknik, der alt sammen spare energi.

Der er mange ting, du skal tage højde for, når du bygger hus. Når du vælger en erfaren samarbejdspartner, så får du del i alt den viden og erfaringer de har oplevet. Når du bygger hus, skal du overholde lokalplanen, du skal bygge et ordentligt fundament, sørge for at det er rigtig isoleret. Hvis du tænker lige som Bozel Living, så tænker du på klimaet og vores jord. Bozel husets byggekoncept  er hele ideen om bæredygtige elementer indtænkt. Lige fra de materialer der anvendes, til forskellige produkter der genanvender og lagrer vand, varme og strøm. Bozel huset er bygget op om en hel livsstil hvor det gælder om at sætte så lille et aftryk på miljøet som muligt. Derfor får du et gennemtænkt hus, der i alle aspekter af dagligdagen, bruger vandet fra bruseren til flere formål. Du får skabt et bedre indeklima, og stræber efter at anvende mere grøn elektricitet. Når du så samtidig kan kombinere det med spændende og smarte byggeløsninger, der skiller sig ud i bybilledet, så er et hus fra Bozel Living fyldt med rigtig mange fordele.
Lavenergihuse består af en række dele fra velkendte producenter, der i sin helhed gør et hus fra Bozel Living til et grønt hus. Selve huset er bygget op af vægsystemet Rockzero fra Rockwool, der både minimerer kuldebroer, holder på varmen, og er nemt at sætte sammen. Indvendigt får du et væld af forskellige enheder, der har det til fælles, at de gør din hverdag lidt mere grøn. F.eks. får du både varmepumpen fra IKM og ventilationsvinduet fra Horngroup, alt i et samlet system LIVINGBETTER, der i fællesskab er med til at skabe det ideelle indeklima. Et hus fra Bozel Living tænker på klimaets velvære, men også på husets eget velvære. 

Bozel Living bygger derfor fremtidens hus, baseret på design og teknik samtidig  stræbers efter at forbinde den bæredygtige livsstil, med at det gode klima kommer på dagsorden. Lige såvel som du og dine børn skal bruge jordkloden i mange år endnu, skal et Bozel hus også holde i mange generationer. Denne helstøbte og bæredygtige løsning, finder du i Bozel huse. Bozel Living bygger huse til fremtiden.
Du kan få mere for dine penge end du tror.

⇒ Følg os på Facebook og hold dig opdateret med nyheder
⇒ Se flere YouTube videoer af BozelLiving huse der er bygget