Forside / Inspiration / Referencer

Previous slide
Next slide

Få inspiration til dit nye hjem i vores referencer

Vi har hjulpet mange boligejere med at forme deres boligønsker til et helt unikt hjem, som var det helt rigtige for dem. Her på siden kan du lade dig inspirere af nogle af vores kunders huse. Se billeder fra både ud og inde og nyd de smukke detaljer, som sætter prikken over i’et.

Kompromisløs ærlig luksus (Rørbæk Sø)

Et unikt sommerhus i eksklusive materialer med facaden i sort brændt træ og mahogni træterrasser binder huset og naturen sammen på smukkeste vis.  

Ægte vandkantsbolig med smuk træfacade (Egå)

Et fantastisk lækkert træ sommerhus helt nede til vandkanten med store vinduespartier, der giver et skønt lysindfald. 

Unik bolig med skønne detaljer og buet tag (Veksø)

Stramt moderne og elegant design med skønne detaljer og kunstneriske former. Naturen bydes indenfor med store panoramavinduer.  

Hygge og spændende detaljer i Villa Kram (Glostrup)

Et smukt skovhus, hvor der leges med forskellige facade materialer, ser giver huset sit helt eget udtryk. 

Et enestående kileformet hus (Hillerød)

Ekstraordinær funkis villa på 360kvm med fantastiske lysindfald, og høj loftshøjde. Den gennemtænkte arkitektur sørger for at huset og haven forbindes.  

 

Fra et lille hus til trelænget ren idyl ved strandkanten (Odder)

Ejerne købte et lille, ældre rødt sommerhus ved strandkanten. Det var faldefærdigt, så de skulle bygge et nyt.

I stedet for at gå fuld moderne, valgte de at bygge et helt nyt hus i samme stil, men i tre længer og med en kraftig opgradering i forhold til nutidens moderne komfort.

40% hældning giver fænomenal udsigt og husdesign (Holte)

Dette hus har en unik beliggenhed på en skråning i Holte med 40% hældning. For andre en udfordring, for Bozel er mulighed for at bringe en dansk version af schweizisk stemning ind i huset. 

Fra vejen ligner det næsten et almindeligt hus, men omme fra haven rejser huset sig majestætisk som en hvid klippe i landskabet.

Ude og inde smelter sammen i runde former (Hørsholm)

Her er der tænkt ud af den firkantede boks til fordel for runde former i luksuriøs villa. Den runde tilbygning i 2 etager udgør 2 rum i huset, hvor ude møder inde. 

Bagved er et husets kerne i minimalistisk stil og forrest er den rummelige og runde carport, der matcher huset.

Svævende hvid beton på gammel sokkel (Them)

Tue og Susanne havde købt en gammel 3 længet gård fra 1800 tallet. Nu skulle der ske noget med et spændende nyt hus, ridehal og stald. Indretningen helt efter Tue og Susannes ønsker og de 3 børn har fået værelser med udsigt til hestefold og en natur.

Et hus i stilrent hvid beton, som krænger ud over soklen. Spa på terrassen, som du kan komme ud til fra flere rum. 

Balkoner og store glaspartier sikrer den smukke søudsigt (Holte)

Med en sø i baghaven er dette modernistiske hus udstyret med to balkoner og flere store glaspartier, så den fantastiske udsigt kan nydes både ude og inde afhængigt af årstiden.

Store vinduespartier gør naturen til en del af interiøret (Holte)

Med vinduespartier som mure er husets smukke omgivelser altid synlige fra de store rum fordelt på flere etager og fra balkonerne, der er forbundet af trapper.

Nyd sæsonens skiften fra den dejlige overdækkede terrasse med et tag, der kan tages på og af som man ønsker sol og skygge.

SPIDS HUSET (Holte)

Bygherre ønskede sig masser af plads og udnyttelse af den gamle kælder. Det kom der disse fede detaljer ud af med den smukke facade og skønne udearealer.

Det svævende hus (Ry)

Palle ville have en svævende stue over sin have, og han ville kunne ligge i sit badekar – i sit soveværelse – og kigge på rådyrene, der stod på marken.

Huset kombineres af natur inde og ude. BOZEL løste dette med et individuelt design hus med bl.a. kinesisk skiffer ude og sort finer inde. Andre detaljer i huset var et skjult toilet og kontor i køkkenet.

OASEN - et nyt hus uden regninger (Vammen)

Søren var ved militæret i Kosovo. Imens ønskede Lene sig et nyt hus uden regninger. Efter mange spændende møder med Frank fik Lene lavet en præsentation til Søren. Og, efter mange og hyggelige møder med hele familien, blev Oasen skabt. Et liv i hus, udestue og en dejlig have. Søren og Lene har fra dag et været 100% med på konceptet Room 1+2+3. 

CIRKELHUSET - tidsløst design (Sabro)

Et moderne hus med en cirkulær mur i 5 meters højde. Denne mur er facadens indbydende og spændende højdepunkt. Konceptet er skabt ud fra tanken omkring rum med ro og åbenhed. Der skal være kontakt med hinanden – og dog mulighed for at slappe af i personlige rum og omgivelser.

MOON HUSET landede i Guldæblehaven ved Kim, Stine og hele familien (Odense)

Da det gamle hus var solgt gik det stærkt. Mange gode møder fik rammerne skabt om Moon huset. Et helt unikt hus, der har et Room 2 udover det sædvanlige. Designprocessen var spændende, men resultatet er overvældende.

BUEN er smukt arkitekt arbejde med bløde former ned til vandet (Hørsholm)

Villaen, der er i et plan, byder på spændende indretning med utraditionelle vinkler og dejlig lysindfald i alle rum. Buen er bygget på en udfordrende skrående grund, der gav muligheder for kælder og andre skønne design og indretningsløsninger.

PYRAMIDEHUSET (Viby)

Bygherre ville bo i Viby, og denne skønne grund med den gamle købmandsbutik var lige pludselig til salg. Det gamle hus blev udnyttet med en dejlig kælder til teknik og opbevaring, mens resten er en helt ny historie. Pyramidehuset har bozel bygget mange af, dog ikke så spændende som denne løsning. Der er hjørner, rum, rummelighed og en indretning man skal lede længe efter.

Fra gammel rødsten til VISO HUSET (Egå)

Charlotte og Lars havde besluttet, at de ville bo i Egå, på en drømmegrund med et gammelt rødstenshus. Med det samme var de klar over, at renovere et gammelt hus ikke kunne betale sig i længden. Det er der kommet dette fantastisk hus ud af.

VANDFALDHUSET der virker (Sønderborg)

Vandfaldhuset ligger i skønne Dybbøl i Sønderjylland. Tanken var sjov – og det virkede. Vandet vælter ned af husets 2 sider, i en smuk zink rende. Huset er med stor carport, redskabsrum og special klinik til husets hjemmearbejdende massør. Indretningen er forrygende, masser af plads og ikke mindst lys og højt til loftet, indefra virker vandfaldhuset nærmest som en vulkan, loftet stiger og stiger.

FENG SHUI HUSET (Randers)

Huset var tegnet og klar til at bygge.

BOZEL havde konceptet og teamet, lige til at gå til. Byggeprocessen gik forrygende og alt blev som lovet og planlagt.

 

BOZEL var klar til udfordringen og tage bolden op, selv om det ikke var deres design. Det spændende tag med meget zink blev klaret helt perfekt.

LANGHUSET - når lokalplanen siger ”saddeltag” (Hornslet)

Erik og Ann have en planfor et 34 meter langt hus – som blev til langhuset – i smukt enkelt design. Rum og plads til alle og en mega stor børneafdeling med stort multirum. Køkken alrum med adgang til både morgen og aften terrasse. Stuen er lys og venlig med adgang til den overdækkede terrasse der ligger til forældreafdelingen. 

Forældrene har sin egen afdeling med egen terrasse og bad lige for fodenden, og stor garderobe med adgang til brus og toilet.

boXbo - når det skal være funkis (Horsens)

Hamid og Mette ønskede plads og masser af luft, lækre detaljer og ikke mindst super moderne stil. boXbo blev løsningen med 12×12 meter i 2 plan. En spændende balkon og masser af luft i køkken alrum. 

Plads var kodeordet og det fik familien.

Oase Huset (Hinnerup)

Oasen i Hinnerup er et eksempel på et hus i balance og hvor inde og ude forbindes med skønne udearealer.