Forside / Om os

Previous slide
Next slide

Hvem er BOZEL?

Vi bygger fremtidens huse med fokus på klimavenlige byggesystemer og materialer. 

VISION

BOZEL LIVING består af en lang række dedikerede medarbejdere, der alle ønsker at lave Danmarks fedeste huse, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed. Vi bygger fremtidenshuse med fokus på bæredygtighed i både byggesystemer og materialer.

MISSION

Vi ønsker at være branchens førende udvikler af lavenergihuse i et unikt design med eksklusive indretningsløsninger, hvor huset og udelivet tænkes ind som en helhed.

“Vores ønske er, at alle kunder får et hus, der afspejler deres personlighed og behov

 

 – Frank Petersen, Indehaver af BOZEL

Drømmetyder

Jo, Frank Petersen er besat – og bosat. Efter mere end 40 år med design og boligindretning er han stadig i gang fra kl. 6 om morgenen til sent om aftenen med at tegne og styre byggerier af drømmeboliger.

 

Hans redskab er den kreative proces, hvor fantasien får frit løb og overraskende meget kan lade sig gøre. At påstå at man kan tyde folks drømme kræver selvtillid. At ramme plet kræver erfaring. Erfaring er Franks afsæt, når han bygger drømmehuse til sine kunder. Husene rækker ofte langt ud over ejernes drømme om, hvad der kunne lade sig gøre, og udover alle de færdigbyggede huse, har BOZEL LIVING tegnet hundredvis af andre huse og spændende koncepter, der blot venter på at blive til virkelighed. 

Frank Petersen
Frank Petersen

Sæt ord på jeres vildeste drøm. Giv los. Slip de kedelige tanker om, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Detaljerige boliger

BOZEL LIVING hjælper dig med at tænke stort. Sæt ord på dine vildeste drømme og glem for et øjeblik bekymringen om, hvad der kan lade sig gøre. Vi hjælper med at sætte former og farver på boligdrømme og konkretisere drømmene til reele planer. BOZEL huse er kendetegnet som minimalistiske og detaljerige på samme tid. Frank bruger den kreative proces, hvor fantasien får frit løb til at skabe et hus der passer til Jeres ønsker og boligens grund.

holte_vejlesoevej_b_inde_trappe_hvid_bozel
Stue og køkken adskilles af lille trætrappe og oppudset designbeton i arkitekttegnet lavenergihus. Design fra Bozel - når typehuse ikke altid er nok
Hus i 8680 Ry

“Min inspiration til indretning er alle de forskellige måder, som jeg har set folk bo og leve på rundt om i verden. Det hele drejer sog om livstil

 

 – Frank Petersen, Indehaver af BOZEL

Huse til fremtiden

Der er mange ting, man skal tage højde for, når man bygger huse. Det skal overholde lokalplanen, man skal bygge et ordentligt fundament, sørge for at det er isoleret, og så synes vi hos BOZEL at man også skal tænke på klimaet og vores jord. Derfor har vi i hele vores byggekoncept indtænkt ideen om bæredygtige elementer; lige fra de materialer vi anvender, til forskellige produkter der genanvender og lagrer vand, varme og strøm. Det har vi bygget en hel livsstil op omkring, så man i alle aspekter af dagligdagen bruger vandet fra bruseren til flere formål, får skabt et bedre indeklima, og stræber efter at anvende mere grøn elektricitet.


Når man så samtidig kan kombinere det med spændende og smarte byggeløsninger, der skiller sig ud i bybilledet, så synes vi at et hus fra BOZEL har rigtig mange fordele. Vores lavenergihuse består af en række produkter fra velkendte producenter, der i sin helhed gør et hus fra BOZEL til et grønt hus. Selve modulet er bygget op af vægsystemet Rockzero fra Rockwool, der både minimerer kuldebroer, holder på varmen, og er nemt at sætte sammen i byggeprocessen.


Indvendigt har vi et væld af forskellige produkter, der har det til fælles at de gør kundens hverdag lidt mere grøn. F.eks. har vi både varmepumpen fra IKM og ventilationsvinduet fra Horngroup, der i fællesskab er med til at skabe det ideelle indeklima, så man med et hus fra BOZEL ikke kun tænker på klimaets velvære, men også på sit eget. Alligevel skal klimaets ve og vel også fremhæves, og med VisBlue, der laver bæredygtige batterier, og Hydraloop, der genanvender vandet fra toilet og bruser, er det et stort skridt i den rigtige retning.

Vi bygger vores lavenergihuse med moduler. På den måde bliver byggeprocessen mere gnidningsfri, og fordi de bliver fremstillet på fabrikker, får man hurtigere sat gang i byggeriet. På denne måde bliver det også nemmere at tilpasse det enkelte byggeri, så det passer kundens ønsker, ligesom ekstrabyg nemt kan tilføjes.


Fælles for hele modulhus-konceptet er derfor fleksibiliteten. Udover de mange muligheder for at tilbygge, kan det også nemt flyttes, og hvis man tilmed tilføjer nogle elementer fra BOZELs ADDON-koncept, så er det ikke længere kun huset, der er tilpasset kundens ønsker, men derimod hele livsstilen vi gerne vil skabe omkring vores huse. Derfor kan vi både bygge småt og godt og stort og luksus – og alt derimellem, alt afhængigt af køberens ønsker for fremtiden, uden at det kommer på bekostning af vores fokus på bæredygtighed.


BOZEL bygger derfor ikke kun fremtidens hus baseret på design og teknik alene, men vi stræber også efter at forbinde den bæredygtige livsstil, samtidig med at det gode klima kommer på dagsorden. Lige såvel som vi skal bruge vores jord i mange år endnu, skal et hus fra BOZEL også holde i mange generationer, og med denne helstøbte og bæredygtige løsning, mener vi at vi har et solidt fundament for at sige: hos BOZEL bygger vi huse til fremtiden.

Skab unikke hjem, der passer perfekt til dine drømme og dit budget. Vi fokuserer på energi- og klimavenlige løsninger


 – Frank Petersen, Indehaver af BOZEL