Mød holdet bag BOZEL LIVING

BOZEL LIVING består af en lang række dedikerede medarbejdere, der alle ønsker at lave Danmarks fedeste huse.

Kontakt endelig en af vores eksperter, hvis du har spørgsmål eller vil i gang med din nye bolig.

Vi er klar ved telefonen og på mail og svarer hurtigst muligt.

Frank Petersen

Frank Petersen

Adm. & kreativ direktør

frank@bozel.dk

+45 29 93 58 02

Balqiis

Lavenergihuse i eksklusivt design med energirigtige løsninger, du har råd til

Visionen er lækre lavenergihuse

Vores vision er at skabe arkitekttegnede designhuse udover det sædvanlige til priser, der er for alle. Vi vil være branchens førende udvikler af lavenergihuse i et unikt design med eksklusive indretningsløsninger.

Vi bygger dit drømmehus

BOZEL LIVING hjælper dig med at tænke stort. Sæt ord på dine vildeste drømme og glem for et øjeblik bekymringen om, hvad der kan lade sig gøre. Af erfaring ved vi, at det ikke bliver dyrere af at tænke stort – det bliver mere lækkert.

Glasværn på balkon sikrer optimal udsigt i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok
Køkken med kogeø med barstole, lyse materialer og vindue fra gulv til loft. Stue og køkken adskilles af lille trætrappe og oppudset designbeton i arkitekttegnet lavenergihus. Design fra Bozel - når typehuse ikke altid er nok

Unikt livsstilskoncept

BOZEL LIVING er totalentreprenøren, der har et helt unikt design og byggekoncept. Gennem vores innovative tilgang og ved brug af verden som inspiration, får du mulighed for at få et anderledes, lækkert lavenergihus. Et hus, der er stærkere, sundere og stort set uden følgeomkostninger til blandt andet el og varme.

Et lidt federe hus til den bedste pris

Vi tilbyder et samlet livsstilskoncept, der rækker langt frem i tiden og altid er med tiden. Vi tænker i helheder og trivsel såvel inde som ude. BOZEL er kendt for skandinavisk stil med international tilpasning. Vi sikrer dig et lidt federe hus i en konstruktion og til en pris, som ikke findes bedre på markedet.

Zero Energy Living

BOZEL står for BO Zero Energy Living, som er et koncept om at skabe fremtidens energieffektive bolig. Igennem 10’erne har vi bygget mere end 80 boliger til tilfredse kunder. Vi har løbende finpudset vores koncept, så vi i dag står med et unikt koncept for, hvordan vi skaber fremtidens boliger i dag.

Facade i træ malet rødt i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra BOZEL - når typehuse ikke er nok.