2840 Holte

Modernistisk hus med balkoner og store vinduespartier

Arkitekturen træder i baggrunden, og naturen tager al opmærksomheden,

med rum både ude og inde, hvorfra den smukke sø altid er i sigte.

Holte A hus

Hus i højden med sø i baghaven

Med en grund der ligger ud til en sø og ovenikøbet på en skråning, er det oplagt at bygge i højden. Det er tilfældet med dette hus, der har to balkoner, så udsigten over den store sø kan nydes fra forskellige vinkler alt efter tidspunkt på dagen og vejrforhold.

holte vejlesoevej a ude bolig hvid bozel

Balkoner med rækværk af glas og mørke fliser

Begge balkoner har et rækværk af glas, som skærmer for vind uden at dække for udsigten. Samtidig bliver arkitekturen let at se på ved brug af glas. På den øverste balkon, som er den største af de to, har ejerne placeret en grill og et rummeligt træbord med behagelige stole. Sådan kan maden både tilbederes og indtages ude med søen i baggrunden. På den nederste balkon står et moderne træbord med bænke, der matcher husets former. Både øverst og nederst er underlaget lavet af mørke fliser, som står flot mod den hvide facade.

Modernistiske former med store vinduespartier

Holte 2840 - Store vinduespartier ud mod søen

Store vinduespartier vender ud mod søen. Således kan udsigten også nydes indefra, når vejret ikke er egnet til ophold ude på balkonen. De rektangulære glaspartier spejler husets kantede former, der giver arkitekturen et meget modernistisk udtryk. Med den hvide facade, de sorte vinduesrammer og de mørke mursten, der pryder murene ved indgangen, er stilen enkel og afdæmpet. Her er det naturen og landskabet, der fylder med sine foranderlige farver.

Holte B hus

Arkitekttegnet hus med store rum, eksklusive materialer og naturen som tapet

Med store glaspartier er naturen altid kun et øjekast væk i dette unikke hjem med store rum og flere balkoner, hvor eksklusive materialer og specielle løsninger dominerer.

Glaspartier byder naturen indenfor

Med mure af glas er naturen en central del af indretningen og livet i dette moderne, arkitekttegnede hus. Huset i to etager er placeret ud til en stor sø. For at skabe frit udsyn til den smukke natur og trække landskabet ind i huset er de traditionelle mure erstattet af moderne glaspartier, der går fra gulv til luft og sikrer gennemsigtighed. 

Rummelige balkoner sikrer søudsigt

På begge etager går du fra rum som stue og køkken ud på rummelige balkoner indrettet med liggestole og sofagrupper. Den øverste balkon har en markise, der kan rulles ud, når solen bliver for stærk. Her sikrer et rækværk af glas igen uhindret adgang til den blågrønne udsigt: Kun øjet kan vandre rundt i landskabet, mens rækværket forhindrer fald ud over balkonen.

holte_vejlesoevej_b_ude_overdaekket_altan_bozel-768x429
Med gennemsigtig glasværn på den store balkon kan du nyde udsigten selv fra sofagruppen bagest.
holte_vejlesoevej_b_ude_design_arkitektur_lavenergihuse_bozel-768x404
Balkonen flugter rundt på to af husets sider og er nemt tilgængelig fra hele huset. På solskinsdage kommer markisen på førstesalen slet ikke i brug,

Svalegange og trapper gør huset funktionelt

Disse uderum fortsætter over i en svalegang, hvorfra du kan gå ind i andre af husets rum eller nå helt ud til forsiden af huset. Husets etager er ude såvel som inde forbundet af trapper, der gør huset meget funktionelt. En trappe leder endda fra den nederste balkon ud i haven, som giver mulighed for at tage båden ud på det blanke vand.

Skuffeskabe og stor håndvask gør det nemt at bruge køkkenet i det daglige.

Eksklusive materialer i store rum

Indvendigt dominerer materialer og løsninger af høj kvalitet de store rum. Stuen på øverste etage flyder sammen med spisestuen og køkkenet kun adskilt af en pejs, med det blågrønne ”tæppe” i baggrunden. Eksklusive materialer som pudset beton, stål og træ pryder overfladerne i køkkenet, hvilket går igen på badeværelserne, hvor grå sten, hvidt porcelæn og gylden messing danner en smuk farveskala.

Vægge af glas og rustikke mursten

En svævende trappe med lysende gelænder på en murstensbeklædt væg leder ned til et glasomsluttet rum til opbevaring af vin. Her dækker de rustikke mursten også væggen, hvilket blot er ét eksempel på, at husets indretning er gennemført og udtænkt ned til mindste detalje efter ejernes behov og ønsker.

holte_vejlesoevej_b_inde_badevaerelse_graa_bozel-768x412
Rå pudsede betonmure er en god kontrast til de hvide sanitetselementer.

Holte skråning

Unikt familiehus på højde med trækronerne

En familie ønskede sig et hjem, der var skræddersyet til både dem, deres ønsker og til selve beliggenheden, som i dette tilfælde var på en stejl skråning. Efter mange overvejelser valgte de, at Bozel skulle hjælpe dem med at finde den helt rette løsning.

Når beliggenheden definerer rammen

Husets unikke beliggenhed på en skråning med 40% hældning bringer tankerne hen på et Schweizisk alpelandskab. 

 

Fra vejen ser man kun det øverste plan, men fra havesiden knejser huset majestætisk som en klippe i landskabet. Indenfor vokser flere plan frem med panoramavinduer og terrasser placeret uden kig til naboer.

 

Designet af huset sikrer, at udsigt til enten horisont eller skoven kan nydes fra alle rum i huset.

Både udenfor og indenfor er der brugt oppudset designbeton flere steder, som giver et rustikt look og smukke opdelinger og overgange.

Udsigt fra terrasse ud til skråning i alpeagtigt landskab i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok.

Skandinavisk, minimalistisk og eventyrlig bolig

Facade i fuld dagslys på hvid arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok.

Familiens oplæg i forhold til boligønsker var, at Bozel skulle sørge for at få integreret udsigten og skrænten ud om en fredet naturpark, som praktisk talt var i baghaven.


Dertil kom, at huset skulle være enestående, minimalistisk, eventyrligt og funktionelt på den “skandinaviske facon”. 

Intet mindre.


Det lykkedes Bozel at fange ønskerne og give dem form, så de fik lige præcis den bolig, de ønskede sig. 


Se selv i billedgalleriet nedenfor…

Bozel huset i Holte

Bozel huset i Holte

Fede detaljer, hvor super lavenergi er naturligt

Bygherre ønskede sig masser af plads og udnyttelse af den gamle kælder, det her kom der ud af det