Forside / Byggesystemer / Beton huse

BETON HUSE

ISOBYG er et højkvalitets byggesystem til at bygge lavenergi betonvægge. Systemet består af “lego” blokke

som stables og fyldes med beton. Den høje isolering af blokkene sikrer at en blok med 40 cm. giver u-værdi 0,11.

Systemets materialer tager ikke skade af fugt og er modstandsdygtig overfor råd og svamp.

Det bedste byggesystem til lavenergi betonvægge

Med ISOBYG kan du opføre lavenergi bygninger i den bedste kvalitet, hvad enten du skal bygge i et plan eller mange etager. Selvom kvaliteten er i top, er prisen ikke højere end andre måde at bygge på, men du sikrer dig en væg som er højt isoleret i uorganiske materialer. Og for mange er det muligt at spare penge på væggen samtidig med at man får den bedste lav-energi i høj kvalitet.

ISOBYG er et glimrende alternativ til gasbeton, træ, og mursten,

og egner sig til alle som ønsker god kvalitet i sit byggeri

til den rigtige pris.

ISOBYG har to byggesystemer hvor det ene afsluttes med 55 mm EPS indvendig og 2 lag gips. ISOBYG REFORM afsluttes indvendig med rå beton, og skal sluttelig kun spart-les/pudses.

ISOBYG byggesystem betonvægge

ISOBYG er en blivende støbeforskalling med udvendig isolering i høj effektiv klasse 31 isolering. Blokkene stables og fyldes med beton i. Systemet findes i to varianter.ISOBYG systemet med 55 mm. EPS indvendig. Blokkene findes i mange tykkelser og bedste udgave er 45 cm. blokken med u-værdi 0,096.

Reform indvendig beton

Ved ISOBYG REFORM er alt isoleringen udvendig, og indvendig fjernes den specialt tilpassede støbeplade, så væggen afsluttes med en rå beton overflade, som efter-følgende kan spartles. Forskellen på de to systemer er alt overvejende den indvendige finish, hvor REFORM systemet giver mulighed for løbende at trække indvendige installationer, samt en nemmere indvendig finish med kun spartling. Denne løsning vælges ofte da mange gerne vil have beton indvendig og slippe for at montere 2 lag gips indvendig.

Fordelene med ISOBYG byggesystem

Systemet består i alt sin enkelthed af store EPS blokke, som sættes sammen ligesom legoklodser. Normalt opføres en etage på 1 uge. Blokkene måler 1,2×0,3 meter, og stables let oven på hinanden

Effektiv klasse 31 isolering gør du kan få u-værdi på 0,096 med en 45 cm. blok og 0,12 med 41 cm. REFORM væg. Væggene er pakket ind i isolering udvendig, og dermed undgås kuldebroer.

ISOBYG opføres med uorganiske materialer som Beton og EPS, og råd og svamp er derfor ingen problem. Derfor kan du bygge året rundt uden afdækning, og der er ingen behov for dampspærre.

ISOBYG blokkene fyldes med beton. Over vinduerne armeres typisk med Y12 eller Y16. Derfor er det muligt let og billigt at bygge hjørne vinduer uden søjler i hjørnet

Over vinduerne bliver der automatisk en støbt overligger som let spænder 5 meter. Store vinduespænd er således billige og lette alt lave.

Betonen tykkelse kan fås i flere tykkelser, og systemet kan bruges til alt fra 1 til 10 plan. Ovenstående viser 6 etagers byggeri inkl. kælder med ISOBYG reform

Mange vælger at få deres ISOBYG hus i hvid. Men farven vælger du naturligvis selv.

Naturligvis kan ISOBYG systemet kombineres med en facademur i mursten? Murbinderne monteres let inden der støbes

En facade med skiffer eller træ er også let at montere på ISOBYG systemet. Således er der mulighed for at opnå netop det facade udtryk, du ønsker.

En ydervæg i beton og uorganisk isolering er klart det bedste valg til et moderne lavenergi hus. Ingen kuldebroer, ingen risiko for råd og svamp eller fugt i konstruktionen. ISOBYG er nemt at bygge med for enhver håndværker såvel som selvbygger. Med ISOBYG byggesystemer har du fremtidssikret værdien af dit byggeri.

FUNDAMENT

Standard fundament

YDERVÆGGE

ISOBYG

INDVENDIGE VÆGGE

Gasbeton

TAGKONSTRUKTION

Trækonstruktion