Gårdhuset

Træd ind i den moderniserede gårdbygning, hvor vi restaurere og bevarer dele af den nuværende gård. Stueetagen byder på et rummeligt boligområde på 85 kvadratmeter, med entre, bryggers, badeværelse, køkken, stue og to værelser. Tag turen op ad trappen til første sal, hvor der gemmer sig endnu et værelse, badeværelse, samt to hemse og et depotrum, der skaber yderligere plads og opbevaringsmuligheder. Vi har bibeholdt gårdens appellerende karakter og skønne stemning, der skaber rammen for det nye gårdhus. 

Gårdhuset ligger overfor fælleshuset, adskilt af en åben brostensbelagt indergård, som kan indrettes og gøres stemningsfuld med f.eks. højbede og blomster.

Den tidligere gule bondegård transformeres omhyggeligt til gårdhuset i Kløverparken med en imponerende hall, elegant badeværelse og rummeligt landkøkken. To hyggelige værelser med direkte adgang til haven, og en første sal med depotrum og hemse til ekstra sovepladser. 

Ved at lade spærene fra gårdens værksted stå har vi skabt en pergola, hvor vinranker og blomster kan skabe hyggelige kroge. Dette smukke område forbinder gårdhuset og fælleshuset på en organisk måde.

GÅRDHUSET

124 m2 bolig fordelt på to plan

  • 85 m2 fordelt i stueplan 
  • 39 m2 fordelt på 1 sal med 2 hemse af hver 4,5 m2 

 Loftsrum med gitterspær

 Åben til kip

 Direkte adgang til haven