Byg med BOZEL

Skab din drømmebolig med udgangspunkt i BOZELs huskoncepter

Du kan vælge mellem tre forskellige processer, når du bygger hus sammen med Bozel Living. Du kan vælge det komplet og unikke arkitekttegnede hus, hvor du stort set selv bestemmer fra A-Z (signaturhus) eller du kan vælge et af vores huskategorier og tilpasse det til dig (designhus). Endelig kan du selv sidde derhjemme i ro og mag og klikke dig igennem forskellige muligheder og byggemoduler (klikhus).

Arkitektegnede signaturhuse

Med et signaturhus fra BOZEL LIVING kan du drømme frit. Gennem dine drømme og vores erfaring udvikler vi jeres boligdrømme i fællesskab, så de i sidste ende munder ud i et topmoderne og knivskarpt hus, der opfylder selv dine mindste ønsker.

Et hus efter dine ønsker & ideer

Vores dygtige arkitekter har allerede designet en lang række huse, som du kan tage udgangspunkt i og få idéer fra. Sidder du med en helt unik og uprøvet idé, er vores arkitekter klar til at skitsere og justere idéen for efterfølgende at føre den ud i livet. I alle tilfælde bliver din drømmebolig ned til den mindste detalje og tilføjelse helt perfekt.

Individuelle designhuse

Er du mere til afprøvede og testede hustyper, er et af vores mange designhuse måske det rigtige for dig. Sammenlignet med signaturhusene er der her allerede defineret en ramme, men du kan stadig tilpasse den type hus, du har valgt, så du kan få dine individuelle ønsker og behov ført ud i livet. 

Du får altså stadigvæk din drømmebolig med udtrykket og rammerne fra BOZEL LIVING, som er en af grundstenene i vores byggekoncept.

Designhus som alternativ til typehus

Med et designhus fra Bozel får du et gennemtestet koncept, der skiller sig ud fra de mere traditionelle boliger og typehuse, og som indtænker bæredygtige løsninger for din familie såvel som klimaet. Dét er en stor fordel alle huse fra BOZEL har.

Klikhus - huset du køber online

Et klikhus køber du reelt online. Du kan sidde i ro og mag i sofaen og klikke på det gulv, den trappe og de vinduer, der skal til, for at din drømmebolig bliver præcis, som du vil have den. Med dette koncept er det nemt for dig at få en idé om, hvad BOZEL LIVING har at tilbyde, og hvad dit budget rækker til.

Køb hus online & design din egen drømmebolig

Når du har valgt de elementer og materialer, du ønsker, har du et godt udgangspunkt at gå videre med til en af vores arkitekter. For selvom du ønsker et specifikt tag eller en bestemt facade, kan der være forskellige faktorer, der gør det svært at opfylde alle dine ønsker. Her er det vores fornemste opgave alligevel at hjælpe dig i mål, så du bliver fuldt ud tilfreds med din drømmebolig fra BOZEL.

Princippet om 1 - 2 - 3 - 4: Enheder til alle formål

Når ønskerne skal have form, forsøger vi at lytte ind til dine drømme om den optimale bolig. Ofte er der mange tanker og følelser og stemninger, som kan være svære at sætte ord på.

Derfor taler vi nogle gange ud fra et filosofi-princip, vi kalder Room 1 – 2 – 3 – 4, som udgør husets alle overordnede enheder. Så ved vi alle, hvad vi snakker om lige nu – og hvad enheden skal rumme. 

Rejsen fra husets kerne til det integrerede udeliv

Huset med køkken, stue, bad og værelser udgør Room 1. Herfra kan du bevæge dig ud til – eller igennem – Room 2, som forbinder ude med inde, fx orangeri, udestue, glasstue eller lignende. Room 3 er selve haven udenfor, som vi tænker ind fra starten, s¨å boligen ikke bare bliver et hus på en tilfældig grund. 

Endelig er der Room 4, som kan bestå af flere slags enheder, fx saunaen udenfor, et lille anneks, carporten, hobbyrum osv.