Skab din drømmebolig med et af BOZEL's huskoncepter

Du kan vælge mellem forskellige huskoncepter, når du bygger hus sammen med BOZEL LIVING. Du kan vælge det komplet og unikke SIGNATUR HUS, hvor du stort set selv bestemmer fra A-Z eller du kan vælge et af vores huskategorier og tilpasse det til dig.

Unikt signaturhus

Med et signaturhus fra BOZEL kan du drømme frit. Gennem dine drømme og vores erfaring udvikler vi jeres boligdrømme i fællesskab, så de i sidste ende munder ud i et topmoderne og knivskarpt hus, der opfylder selv dine mindste ønsker.

Et hus efter dine ønsker & ideer

Vores dygtige arkitekter og bygningskonstruktører har allerede designet en lang række huse, som du kan tage udgangspunkt i og få idéer fra. Sidder du med en helt unik og uprøvet idé, er vi klar til at skitsere og justere idéen, så den passer dig.

Individuelle designhuse

Er du mere til afprøvede og testede hustyper, så er et af vores mange designhuse måske det rigtige for dig. Sammenlignet med signaturhusene er der her allerede defineret en ramme, men du kan stadig tilpasse den type hus, du har valgt, så du kan få dine individuelle ønsker og behov ført ud i livet. 

Du får altså stadigvæk din drømmebolig med udtrykket og rammerne fra BOZEL LIVING, som er en af grundstenene i vores byggekoncept.

Designhus som alternativ til typehus

Med et designhus fra BOZEL får du et gennemtestet koncept, der skiller sig ud fra de mere traditionelle typehuse. Et DESIGNHUS er lidt mere end et typisk typehus, et atypisk typehus med fine detaljer og som indtænker bæredygtige løsninger for din familie såvel som klimaet. 

Bozelhuset Designhus Lavenergi hus Room 2 Glass room
Lavernergi Bozel Designhus Sauna fitness concept

Vores 1 - 2 - 3 - 4 Room princip:
Vi forbinder husets enheder

Når ønskerne skal have form, forsøger vi at lytte ind til dine drømme om den optimale bolig. Ofte er der mange tanker og følelser og stemninger, som kan være svære at sætte ord på.

Derfor taler vi nogle gange ud fra et filosofi-princip, vi kalder Room 1 – 2 – 3 – 4, som udgør husets alle overordnede enheder. Så ved vi alle, hvad vi snakker om lige nu – og hvad enheden skal rumme. 

Rejsen fra husets kerne til det integrerede udeliv

Huset med køkken, stue, bad og værelser udgør Room 1. Herfra kan du bevæge dig ud til – eller igennem – Room 2, som forbinder ude med inde, fx orangeri, udestue, glasstue eller lignende. Room 3 er selve haven udenfor, som vi tænker ind fra starten, så boligen ikke bare bliver et hus på en tilfældig grund, men vi skaber sammenhæng mellem hus og udelivet. 

Endelig er der Room 4, som kan bestå af flere slags enheder, fx saunaen, et lille anneks, carporten, eller hobbyrum.