Forside / Hus med BOZEL / Byggesystemer

Vi bygger fremtidens hus

BOZEL LIVING bygger fremtidens hus ved at tænke fremtiden ind i byggeriet.

Byggesystemer

Vores byggesystemer er ROCKZERO®, ISOBYG og modulerne til vores MODULHUSE. Vi skaber energieffektive vægge, en stærk konstruktion og bygger med fleksible moduler, der giver mange nye muligheder for at designe lige præcis det hus, som du drømmer om.

Holdbarhed og godt indeklima

Vi bygger ikke kun fremtidens hus baseret på design og teknik alene – vi stæber også efter at integrere den bæredygtige livsstil samtidig med at det gode indeklima kommer på dagsordnen.

Hos BOZEL LIVING bygger vi med systemer, der giver et holdbart og meget isoleret hus. Systemerne vi bygger med er følgende:

 

MUREDE HUSE, TRÆHUSE, ROCKZERO HUSE,

MODULHUSE, BETONHUSE.  Se mere nedenfor.

Byggeforløbet

Hos BOZEL LIVING udfordrer vi den traditionelle byggemetode, som er brugt af næsten alle typehusfirmaer, der bygger med letbeton og beklæder konstruktionen med mursten.


Derfor designer vi udelukkende huse i materialer og efter metoder, der resulterer i de stærkeste og mest isolerede huse på markedet. BOZEL huse er klimaoptimeret med bl.a ROCKZERO® og LIVINGBETTER ventilationsvinduer, samt teknik, der alt sammen spare energi. For eksemple VisBlue, der laver bæredygtige batterier, og Hydraloop, der genanvender vand fra toilet og bruser.

Rockzero isolering

Vægge lavet af Rockzero® virker varmeisolerende og energieffektivt

Vi bruger Rockzero® til bærende vægge op til 2,5 etager. Rockzero® er et byggesystem, der sikrer husets høje standard indenfor varmeisolering og energieffektivitet. Det bliver monteret on-site og kræver hverken specialværktøj eller løfteudstyr, hvilket gør systemet hurtigt og nemt at bygge med. Rockzero® er et fleksibelt system, der tillader dig frit at vælge, hvilken beklædning, du ønsker udvendigt og indvendigt. På samme tid kan du helt selv bestemme, hvor husets vinduer og døre skal placeres.

Et vægsystem, der er godt for dig og klimaet

Rockzero® er udviklet af Rockwool. Vægsystemet består af bærende søjler uden kuldebroer, ROCKWOOLs stenuldsisolering og OSB 4-plader. Ved at benytte dette unikke system får du et hus med optimal og vedvarende energieffektivitet, hvilket er godt for dit indeklima, og vores planet.

ISOBYG

Med ISOBYG har huset en stærk konstruktion

ISOBYG er et byggesystem, der består af store blokke af flamingo, der bliver sat sammen ligesom legoklodser. Blokkene fungerer som støbeforskalling. Når blokkene er sat sammen og danner den rette konstruktion, bliver hulrummet i forskallingen fyldt ud af beton, der giver byggeriet en stærk konstruktion. Byggesystemet giver også helt nye muligheder i forhold til stil og form. Se husets smukke buede form.  

Villa med stort rundt vinduesparti som Room 2 på arkitekttegnet hvidt designhus i Holte. Bozel Living når typehuse ikke altid er nok

Et vedligeholdelsesfrit og brandsikkert system

Hos BOZEL bruger vi ISOBYG i vores lavenergihuse, fordi systemet er vedligeholdelsesfrit, brandsikkert og ventileret. Du får med dette system et velfungerende, bæredygtigt og fremtidssikret hus. Ved brug af dette system kan du hurtigere tage hul på det indvendige arbejde i huset, da systemet tager kort tid at konstruere og derfor hurtigere bliver tæt. Med ISOBYG får du ovenikøbet tynde vægge, der giver dig flere kvadratmeter at bo på.

MODULHUSE

Moduler giver en hurtigere byggeproces

Vi bygger dit hus af moduler, der hver især er 60 kvadratmeter med målene 12 meter i længden, 5 meter i bredden og 4 meter i højden. Målene er baseret på de mål, en lastbil maksimalt må transportere. For når vi har sammensat modulerne efter dine ønsker og behov, bliver de transporteret ud til grunden, hvor modulerne bliver løftet på plads af en kran efter det valgte design. Derefter beklæder håndværkerne modulerne, monterer døre, vinduer og det ønskede tag og tilslutter de præinstallerede el-, vand- og varmeinstallationer.

Modulsystemet er fleksibelt og har mange designmuligheder

Vores modulsystem er fleksibelt og giver dig utallige muligheder for at få præcis det hus, du drømmer om. Selve modulerne er bygget i Rockzero® og har derfor en let konstruktion. Modulernes tag er bygget i Palsgaard Spær, der giver vores arkitekter mulighed for at designe mange forskellige tagkonstruktioner.

Modulerne er på plads, og du flytter ind

Systemet har den store fordel, at størstedelen af konstruktionen foregår indenfor i kontrollerede omgivelser. Det betyder, at når modulerne er løftet på plads, går der ikke længe, før vi overdrager nøglerne til jer, og I kan flytte ind i jeres nye hjem.

Info