Designhuse

Forside / Bozel Huset / Designhuse

Designhuse

Typehus / designhuset der opfylder alle dine ønsker og samtidig er fyldt med udstyr der skaber det bedste lavenergi hus.
Med
 udgangspunkt i en af 20 forskellige basismodeller der kan tilpasses til jeres smag, stil og behov.
Designhuset lever fuldt ud op til Bozel Livings Zero Energy Living koncept

Atypiske typehuse eller designhuse fra BozelLiving

Vælg mellem atypiske typehuse der alle byder på design i særklasse, varierede størrelser og plads til at I kan justere udgangspunktet efter jeres specifikke behov. Bozel Livings Designhuse sprænger rammerne for, hvad et typehus er.

Er typehuse ikke bare for kedelige? Kan det virkelig være rigtigt at man ikke kan få lidt personlighed med i sit nybyggeri medmindre man betaler en formue?

Få designet dit eget unikke Bozelhus

Bozel Livings nye typehuskoncept med flere spændende modeller, er typehusdesign med kant – til et fornuftigt budget. Har I forelsket jer i Bozel Livings idégrundlag, men vil ikke bevæge jer ud i et helt nyt design, så er designhusene noget for jer. Her får I rammen til jeres eget indretningsprojekt i et moderne hus baseret på Bozel Livings kerneværdier. Huset vil dog stadig være noget særligt, da Bozel Livings huse har et fremstående udtryk, som vil skille sig ud blandt traditionelle boliger.
Med det store udvalg af designs at bygge på er der rig mulighed for, at I kan finde det design hus der passer til jer og skabe et hjem i det. Har I brug for en lille ændring for virkelig at få fornemmelsen af det perfekte? Designhusene kan justeres efter behov, så de små detaljer kan være med.

OM BOZEL

BOZEL er et akronym for – BO Zero Energy Living – det står for et koncept om at skabe fremtidens energieffektive bolig. Igennem 10’erne har vi bygget mere end 80 boliger til tilfredse kunder og løbende finpudset vores koncept, hvilket har gjort at vi i dag står med et unikt koncept for, hvordan vi skaber fremtidens boliger i dag.

Hos BOZEL tænker vi landsdækkende og bygger lokalt – vi skaber altså boliger med lokale entreprenører i hele landet. Vi har faste samarbejdspartnere i alle afkroge af landet, og skaber gennem topprofessionelle leverandører et sikkert byggeri fra første streg til nøgleoverdragelsen.

Vores ønske er at alle vores kunder får et special designet hus med unikke detaljer, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed og bliver noget helt særligt. Vi er funderet i den jyske muld hvor en aftale er en aftale og prisen er prisen. Derfor kommer der heller ingen uventede fakturaer eller tidsfristforlængelser. Vi holder budgettet og er færdige til aftalt tid – altid!

SKAB DIT DRØMMEHUS

Hos BOZEL har vi hjulpet folk med, at realisere deres boligdrømme i mere end 40 år. Vi har sat former og farver på tusindevis af boligdrømme, og hjulpet med at inspirere og konkretisere drømmernes planer og idéer. Det plejer at ende med, at virkeligheden overgår drømmen. At påstå man kan tyde folks drømme, kræver selvtillid. At ramme plet kræver erfaring.

BOZELs erfaring er, at kunderne skal tænke stort. De skal sætte ord på deres vildeste drømme, beskrive de fedeste rum de har været i, og for et øjeblik glemme bekymringen om hvad der kan lade sig gøre. Vi ved, at det ikke bliver dyrere at tænke stort – det bliver mere lækkert. Vi mennesker har bygget reder i århundreder, men gennem tiden har behovet for redebyggeriet løbende ændret sig. I dag har begrebet hjem fået en bredere betydning, og manifesterer sig i vores personlighed, drømme, æstetiske sans, image, ambitioner og livsstil. Hos BOZEL sætter vi en ære i at skabe moderne og personlige hjem til vores kunder – skabe designhuset der passer til din familie. 

Vi mener nemlig at et trygt og sikkert hjem, er det ultimative anker for, at vi som mennesker tør gribe efter stjernerne og tage på opdagelse i livets utallige udfoldelsesmuligheder. Dit valg af former, farver, inventar og omgivelser definerer dig. I dit hjem arrangerer du fortiden, skaber nutiden og orienterer dig mod fremtiden. En BOZEL bolig er udviklet gennem interaktiv, kreativ og dynamisk proces, og med udgangspunkt i dine drømme og ønsker skaber vi et unikt hjem, hvor dine inputs og vores ekspertise forenes i konkrete løsninger.

VORES HUSE

Et BOZEL hus er et arkitekttegnet design hus ud over det sædvanlige. Når vores arkitekter designer nye huse, finder vi inspiration i variationer af velkendte geometriske former – såsom firkanter, cirkler, buer og trekanter. Hos BOZEL kan du få lige det arkitekttegnede hus du drømmer om.

Vi spænder vidt, og arbejder med fire forskellige koncepter. Det ene er personligt tilpassede koncept huse, det andet er spændende oasen huse med store orangerier, det tredje er mindre modul huse, og det fjerde er unikke design huse, der springer ud fra et blankt stykke papir.  

Modul huse

Modul huse er produceret i fabrikshaller og en del af fremtidens måde at bygge huse på. Bozel har lavet et samlet koncept med en god sammensætning af huse fra 60-240 kvm.  Modulhuse findes i flere forskellige varianter, der alle har hver sit særlige udseende. Dette gør dem forskellige fra hinanden og andre typer af modul huse. BOZEL´s modulhus designs er Tube, Step, Stack, Split og Tiny. De forskellige karakteristiske designs opstår når modulerne sættes sammen på bestemte måder.

Hvert modul er 60 kvm. i dimensionerne L12xB5xH4 meter, da det er det maksimale man må transportere på en lastbil. Modulerne produceres på en fabrik i Danmark. Herefter transporteres huset til byggepladsen for at blive sammensat i den ønskede konfiguration.

Flexhuset 120 m2 Bozelhuse Designhuse Energihuse
Flexhuset 160 m2 Bozelhuse Designhuse Energihuse
Flexhuset 120 m2 Bozelhuset Energihuse House Designet

⇒ Følg os på Facebook og hold dig opdateret med nyheder
⇒ Se flere YouTube videoer af BozelLiving huse der er bygget