Forside / BOZEL huse / Dobbelthuse

Dobbelthuse

Et dobbelthus er én bygning med to selvstændige boliger, som er adskilt af et lodret lejlighedsskel, dvs. at boligerne er placeret ved siden af hinanden. Et dobbelthus er altid indrettet sådan, at adgangen til hver af de to boliger er adskilt. Et dobbelthus er i byggelovsmæssig forstand at betragte som to sammenbyggede enfamiliehuse. Et dobbelthus kan være udformet, så det fremstår som ét hus eller som to sammenbyggede huse. 

Hos BOZEL LIVING har vi mange spændende designede dobbelthuse. Skal dobbelthuset bygges på modulfabrikken eller onsite? Sammen finder vi en proces som passer Jer. 

Dobbelthus er når to enfamiliers huse er bygget sammen

Der er mange fordele ved at bygge huse sammen. En af de største fordele er, at de vægge der bygges sammen med det næste hus, er billigere at bygge. Altså er dobbelthuse typisk billigere at bygge end et fritliggende hus. 

Har du en stor grund og gerne vil bo sammen med flere generationer, så er det faktisk muligt at bygge et familie dobbelthus. Dobbelthusene kan bygges samme på mange måder, så der bliver plads til hver enkelt beboers ønsker og krav til privatliv. Bofællesskaber er en populær boligform, der dels forsat giver frihed og privatliv, men samtidig giver mere samvær på tværs af alle generationerne. Der er også rigtig mange praktiske goder ved denne boligform, f.eks. fællesspisning, børnepasning, indkøb osv.

⇒ Er du nysgerrig på, at høre mere så kontakt os her.