HISTORIE OG VÆRDIER

Hvem er BOZEL LIVING

Hos BOZEL LIVING tænker vi landsdækkende og bygger lokalt – vi skaber boligere med faste samarbejdspartnere og gennem topprofesionelle leverandører sikre et sikkert byggeri fra første streg på papiret til nøgleoverdragelse.

						

Detaljerige boliger

BOZEL LIVING sætter former og farver på boligdrømme og hjælper med at konkretisere drømme og ideer til reele planer. BOZEL huse er minimalistiske og detaljerige på samme tid.

Årtiers erfaring med boligindretning

BOZEL LIVING’s direktør, Frank Petersen, har hele 40 års erfaring med design og boligindretning. I dag er han stadig i gang fra tidlig morgen til sen aften med at tegne og inspirere. Franks redskab er den kreative proces, hvor fantasien får frit løb. 

“Min inspiration til indretning er alle de forskellige måder, som jeg har set folk bo og leve rundt om i verden. Det hele drejer sig om livstil.”

Bolig i personlig stil

Frank har hjulpet mennesker med at indrette bolig, siden han som ung mand overtog driften af sin families møbel- og indretningsbutik. I nogle år designede han udstillingsrum for internationale møbelkæder i lande verden over som USA, Tyskland og Singapore i high end-segmentet, hvor den personlige stil dominerer.

Kig ud til vinterhaven fra Room 2 i arkitekttegnet villa i Holte. Designhus. Lavenergihus. Passivhus. Bozel - når typehuse ikke altid er nok.
Stemningsbillede fra spisestue med kig ud til haven i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok.

Fortæl om din boligdrøm

I den indledende dialog med kunden, er boligdrømmene afsæt for det endelige resultat: ”Jeg spørger ind til kundernes dagligdag og hvilke behov, de har. Hvilket sted har I tænkt: Det her er det fedeste rum, jeg har været i. Beskriv det for mig. Sæt ord på jeres vildeste drøm. Giv los. Slip de kedelige tanker om, hvad der ikke kan lade sig gøre,” fortæller Frank Petersen.

Drømmen bliver til et unikt hus

Herefter skal drømmen kombineres med virkeligheden. Den tager form først som streger på et stykke papir og senere som et hus med gulv, vægge og tag – og meget mere. ”Som regel kan virkeligheden parres med fantasien, hvis man er kreativ, tænker grænseløst og kobler det højtsvævende med de givne rammer, byggegrundens udseende og selvfølgelig økonomi, ” forklarer Frank.

Udvikling i samarbejde med dig

En bolig fra BOZEL LIVING er udviklet gennem en interativ, kreativ og dynamisk proces. Vores designafdeling udvikler den enkelte bolig sammen med jer, helt fra bunden eller med inspiration fra vores mange realiserede huse. Vi garanterer, at hver eneste bolig er unik.

Troværdighed & dialog

Vi værdsætter åbenhjertige relationer præget af trovædighed og dialog, både med dig og vores samarbejdspartnere. Det stærke samarbejde mellem dig og os giver det bedste resultat.

hvid beton trappetrin indstøbt i væg med natursten i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok

Moderne & personlig bolig

Vi mennesker har bygget rede i århundreder. Gennem tiden har behovet for redebyggeri ændret sig. I dag har begrebet hjem fået en bred betydning og manifesterer sig i vores personlighed, ambitioner og livsstil. Hos BOZEL LIVING sætter vi en ære i at skabe moderne og personlige hjem.

Din bolig definerer dig

Vi mener, at et trygt og sikkert hjem er det ultimative anker for, at vi som mennesker tør gribe efter stjernerne og tage på opdagelse i livets utallige udfoldelsesmuligheder. Dit valg af farver, former og  interiør definerer dig. I dit hjem arrangerer du fortiden, skaber nutiden og orienterer dig mod fremtiden.