Forside / BOZEL huse / Oasen

Oasen

Få fornemmelsen af at bo i naturen, i stedet for at skubbe den til side for at få plads til et hus. Det opnår dit oasenhus med en stor tilbygning af glas, der udvisker grænsen mellem ude og inde, forlænger din udeperiode med marts og oktober og delvist fungerer som klimaskal og varmekilde til resten af dit hus.

Oasen
Huset for dig der vil mærke naturen helt tæt på og aldrig kan få for meget lys ind i huset.
Oasen
For dig der vil nyde udelivet både i stuetagen og på 1 sal.

Gør den danske sommer længere med et Oasen hus

Forlæng sommeren med en stor udestue af glas, som at bringe Sydfrankrig til Danmark. Overgang mellem ude og inde tages til et andet niveau. Lever fuldt ud op til BOZEL LIVINGs Zero Energy Living koncept. Tag et hvilket som helst BOZEL hus og gør det til et Oasenhus.

Oasen er huse som har den store Room 2 udestue. Her får du fornem¬melsen af at bo i naturen i stedet for at skubbe den til side for at få plads til et hus. Her stræber vi at skabe en forbindelse mellem hus og have, inde og ude. Det gør naturligvis også, at Oasen husene får et helt særligt udtryk, fordi de store glas stuer bliver gjort til en del af huset.
Oasen husene kan også bygges i en ultimativ udgave. Her tænker vi for alvor stort med udestuen. For huset bygges faktisk inde i udestuen. Den ultimative BOZEL Oase er et Tiny House i et enormt Room 2. Her har du din have hele året, der skal intet være i vejen for at du kan nyde naturen i de mørke måneder uden at pakke dig ind i alt for mange lag tøj.hus der passer til jer og skabe et hjem i det. Har I brug for en lille ændring for virkelig at få fornemmelsen af det perfekte? Designhusene kan justeres efter behov, så de små detaljer kan være med.

Lav energi Bozel Designhus Oasen
Lavenergi hus Bozel Designhus Oasen
Lavenergi Designet Bozel hus Oasen

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.