Forside / BOZEL huse / Rækkehuse

Rækkehuse

Rækkehuse i mange forskellige varianter, etplans, flere plans, lange rækker eller spændende forskudte boliger. Søger du et nybygget rækkehus , har BOZEL LIVING mange spændende designede rækkehuse.  Vi kan tilbyde dig mange forskellige muligheder. Skal rækkehuset bygges på modulfabrikken, eller som elementbyggeri? Begge muligheder er hurtige og billige, uden at de går på kompromis med design.

Rækkehuse er når flere end 2 huse er bygget sammen

Et rækkehus er, definitionen af flere end 2 huse, der er bygget sammen og rammer hinanden et eller flere steder. Der er mange fordele ved at bygge huse sammen. En af de største fordele er, at de vægge der bygges sammen med det næste hus, er billigere at bygge. Altså er rækkehuse typisk billigere at bygge end et fritliggende hus. 

Har du en stor grund og gerne vil bo sammen med flere generationer, så er det faktisk muligt at bygge et familie rækkehus. Familierækkehusene kan bygges samme på mange måder, så der bliver plads til hver enkelt beboers ønsker og krav til privatliv. Bofællesskaber er en populær boligform, der dels forsat giver frihed og privatliv, men samtidig giver mere samvær på tværs af alle generationerne. Der er også rigtig mange praktiske goder ved denne boligform, f.eks. fællesspisning, børnepasning, indkøb osv.

BOZEL rækkehuse kan leveres inden for 6 måneder

Da alle rækkehusene fra BOZEL LIVING bygges på fabrik, enten som hele moduler eller færdige vægge, så er byggetiden meget kort, og du kan ofte få leveret dit rækkehus inden for 6 måneder. Når du vælger et byggeri der fremstilles på en fabrik, får du en præcision og nøjagtighed, der kun kan laves på en fabrik. Samtidig kan du være sikker på, at der er anvendt tørre og sunde materialer, da de ikke har stået udenfor i det danske vejr med regn og slud.

BOZEL LIVING skaber rækkehuse ud over det almindelige og bygger rækkehuse ONSITE eller som MODUL byggeri. Her kan du få byggeri med design muligheder, der sætter anderledes grænser for det almindelige.
Hos BOZEL arbejder vi ud fra gode, grønne og sunde ideer, hvor CO2 og klima er alt afgørende i planlægningen. Vi tager hensyn til klima og energiforbruget så vi sikrer at du får en bolig, hvor de daglige omkostninger til drift og vedligehold, er på et absolut minimum.

Er et rækkehus det samme som en lejlighed?

Nej, et rækkehus er ikke det samme som en lejlighed eller et alment hus, men en kombination af ude-og privatliv fra parcelhuset, og sammenholdet og fællesarealer fra lejligheden.

Hvorfor er nye rækkehuse så populære?
Der har i mange år været en stigende efterspørgsel på rækkehusbebyggelser, hvor beboerne bor dør om dør i lidt mindre boliger, men hvor der så er fællesarealer og fælleshuse. Her kan du være privat i din egen bolig og samtidig deltage i fællesskabet. Rækkehus som boform tiltrækker rigtig mange børnefamilier og 50+ generationen. Børnefamilierne fordi der ofte hører en lille terrasse til rækkehuset og så fællesområderne, de grønne områder, hvor børnene kan løbe frit omkring. Seniorerne vælger rækkehusene, fordi de ikke ønsker en alderdom i ensomhed, men gerne vil have et netværk af venner og gode naboer tæt på, som giver tryghed, fællesskab og måske mulighed for nogen at dyrke interesser med.

Er et rækkehus en god investering?

Rækkehuse er stort set over hele landet særdeles attraktive. Det gælder både i storbyerne og i yderområderne og er derfor også lette at sælge igen, hvis du finder ud af du har behov for et større hus. Der vil også ofte være mulighed for at udvide det eksisterende rækkehus med en mindre tilbygning.
At bo i rækkehus er jo en boform, hvor du får en fordel med hus og lille have, men samtidig mindre vedligeholdelse i forhold til et parcelhus. Ser du på det fra et byggemæssigt perspektiv, så er det en både billig og ressourcebesparende måde at bygge på, fordi husene bygges sammen og skal bruge mindre plads.

Køb rækkehus hvis du vil have en bolig, der både giver dig lejlighedens og parcelhusets fordele.

Gårdhavehus 5-11 terasse i haven
Gårdhavehus 13-17 Facade på enden af hus
Gårdhavehus 13-17 carport med redskabsrum

⇒ Er du nysgerrig på, at høre mere så kontakt os her.