Room 2 Orangeri

Forside / BOZEL huse / Room 2 – Orangeri

Room 2 - Orangeri

ROOM 2 – Et flydende inde- og udeliv
Room 2 gør rejsen mellem inde og ude til noget helt særligt. Her må fornemmelsen af at være i forbindelse med haven og naturen ikke blive forstyrret af vægge. Derfor er Room 2 en glasstue, et orangeri, en udestue, et kært barn af mange navne.

Room 2 Orangeri m2
Nyd udelivet hele året med et orangeri. Her kan du både dyrke dine blomster og slappe af.

Forlæng udesæsonen med et orangeri

I virkeligheden handler Room 2 om at bringe fornemmelsen af sydens varme til Danmark, selv i de lidt koldere måneder på året. Rummet lader solen bringe lys og varme udefra og ind, men det bringer også indelivet til naturens dørtærskel, og det gør huset levende fordi man er forbundet med naturen. Om sommeren kan Room 2 for alvor forbinde huset og haven, fordi stuen kan åbnes helt, og bringe livet udenfor ind i huset.
Men Room 2 er mere end bare forbindelsen til naturen. Rummet er designet med indbyggede solceller i taget, og producerer derfor bæredygtig strøm til hele huset. Solcellerne er tænkt ind bygningen fra starten af, så de ikke tager fokus fra det lækre design af huset. Det gør den dejlige udestue til et funktionelt rum, som er med til at fremtidssikre jeres hus. Den bæredygtige strøm som jeres Room 2 producerer, handler ikke bare om at gøre elregningen billigere. Solcellerne producerer nemlig også strøm til husets varmepumpe, og derfor er bæredygtigheden i højsædet hjemme hos jer.

Bozel hus Designhus Lavernergi Room 2 Glass room
Bozelhuset Designhus Lavenergi hus Room 2 Glass room
Bozelhuset Designhus Lavernergi Room 2 Glass room

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.