Forside / BOZEL huse / Room 2 – Orangeri

Room 2 - Orangeri

Room 2 tilbyder en flydende oplevelse af både indendørs og udendørs liv. Her er forbindelsen til haven og naturen ikke begrænset af vægge. Derfor er Room 2 både en glasstue, et orangeri, og en udestue en kærkommen tilføjelse til ethvert hjem.

Room 2 Orangeri m2
Oplev udelivet året rundt med et orangeri, hvor du kan dyrke blomster og samtidig slappe af.

Forlæng udesæsonen med et orangeri

Room 2 handler grundlæggende om at bringe følelsen af sydlig varme til Danmark, selv i de køligere måneder. Rummet tillader solens lys og varme at trænge ind og udefra og skaber samtidig en forbindelse mellem indelivet og naturen, hvilket giver huset en levende atmosfære. Om sommeren kan Room 2 virkelig forene huset og haven ved at åbne stuen helt op og integrere udendørslivet i huset. 

Room 2 repræsenterer mere end bare en forbindelse til naturen. Rummet er designet med integrerede solceller i taget, som producerer bæredygtig strøm til hele huset. Solcellerne er smukt integreret i bygningen, så de ikke stjæler opmærksomheden fra husets elegante design. Dette gør udestuet til et funktionelt rum, der medvirker til at fremtidssikre dit hjem. Den bæredygtige strøm produceret af Romm 2 er ikke kun med til at reducere elregningen, men leverer også strøm til huset varmepumpe og sætter dermed bæredygtighed i fokus I jeres hjem. 

Byg dit drømmehus med BOZEL LIVING

Vi ved, at alle har forskellige ønsker og behov. Sammen skaber vi det perfekte hjem til din familie, hvor I vælger alt fra indretning til materialer. Vores fleksibel tilgang sikrer, at du får den arkitektur, du drømmer om.

Designet af de dygtigste og bygget af de stærkste

Vi anvender markedets bedste materialer og håndværkere til at bygge jeres huse, uanset om det er fabrikfremstillede moduler eller traditionelt byggeri på stedet. Hos BOZEL LIVING garanterer vi høj kvalitet og rettidig levering. Betaling sker først, når I modtager nøglen til jeres fejlfri hjem.

Byg et klimavenligt og lavenergihus uden at sprænge budgettet hos BOZEL LIVING

Vores huse er designet til at være både miljøvenlige og energibesparende. Vi arbejder konstant på at forbedre vores løsninger og tænker altid på klima og energi ind i vores design. Vores mål er at være de bedste på området, og det holder os skarpe hver dag. Med BOZEL LIVING får du et hus, der både er godt for din økonomi og for miljøet.