Forside / BOZEL huse / Room 3 – Haven

Room 3 - Haven

Room 3 Haven er BOZELs svar på hvordan man skaber en have, der ikke blot er en fryd for øjet, men i bund og grund en fryd for livet. Mange mennesker bygger et hus uden at tænke på haven, men med Bozel bygges helheder og ønsker at give dig det komplette havedesign.

Room 3 Haven m2
Når du bygger nyt hus så husk at trimme haven så den passer til dit nye hus.

Havedesign når det skal være hyggeligt og personligt

Mange venter med at designe deres have til senere, når de bygger et nyt hus. Vi har erfaret, at et helstøbt design, der favner alle inde- og uderum på én og samme tid, er en drastisk forbedring af den traditionelle status quo. Du kan meget hvis du tør tænke anderledes og har en klar plan inden du går i gang med byggeprocessen. BozelLiving har egen tegnestue med arkitekter og bygningskonstruktører der har forskellige specialer. Vi kan derfor skabe et hjem komplet, hvor hus, have, orangeri og tilstødende byggerier er tænkt ordentligt ind fra begyndelsen.
Vi har haft kunder der både ønskede sig et hyggeligt og usynligt bålområde, et komplet udekøkken og et indbygget loungeområde, der består af andet end de traditionelle rattan møbler. Det skaber vi ved at ommøblere jorden og skabe et bølgende landskab hvor familiens ønsker vokser dynamisk ud af de planter og konturer vi har brugt til at skabe specifikke områder.
Når BOZEL designer haver bruger vi naturens elementer, vand, træ, sten og planter, til at skabe en atmosfære, der giver lyst til at bruge haven, uanset vejret.

Bozel huset Designhus Lavernergi Room 3 Haven
Bozel huset Designhus Lavenergi hus Room 3 Haven
Bozel huset Designhus Lav energi Room 3 Haven

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.