Forside / BOZEL huse / Sauna og fitness

Sauna og fitness

Saunaen som modulbyggeri eller total fitness, placeret hvor du vil, et samlet koncept der kan leases eller købes, flyttes eller stå permanent.

Sauna og fitness
Har du bruge for en sauna efter vinterbadning eller vil du dyrke fitness tæt på naturen

Sauna og fitness koncept

Saunaen som modulbyggeri, eller total fitness placeret hvor du vil, et samlet koncept der kan leases eller købes, flyttes eller stå permanent.

Antallet af badesaunaer i Danmark er eksploderet i takt med interessen for vinterbadning er opadgående. Mange steder oplever man uendelige ventelister, og der skal derfor ikke være tvivl om at den danske befolkning kan lide at tage i sauna. Som en helt speciel del af vores modul-hus-koncept, har vi sammen med en ekstern partner fået mulighed for at søsætte ideen om en husbådssauna. Dette gøres ved at anvende en eller to af vores moduler som ramme for en topmoderne sauna. Ved at anvende flydepontoner er det meningen at de skal kunne ligge i havnebassiner, så der er direkte adgang til vandet, eller alternativt landfast på havnen eller molen med adgang til vandet via en bro. Anvendelsesmulighederne er mange, når man bygger modulhuse. I samme modul som jeres flotdesignede sauna kan I f.eks. få en mindre kaffebar, de nødvendige toilet- og
omklædningsfaciliteter, et ekstra, lille værelse eller måske et lækkert boblebad.
Mulighederne stopper ikke her. Som en del af konceptet har vi indtænkt både yoga, zumba og solbadning på toppen af modulerne, som man med adgang til fra en bred udkigstrappe, hurtigt bliver en integreret del af konceptet. Hele husbåden gør det dermed muligt at varetage en bred vifte af interesser og hobbyer, der alle sammen tager udgangspunkt i hele ideen om velvære, krop og sjæl.

Lav energi Bozel Designhus Sauna fitness concept
Lav energi Designet Bozel hus Sauna fitness concept
Lavenergi Designet Bozel hus Sauna fitness concept

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.