Forside / Energisystemer / Solceller

Solceller

Følg med i driften af dine vedvarende energiløsninger for at optimere produktion

Sunsystem

Vælg grøn energi som sol-celleanlæg, varmepumper og hybridanlæg for miljøets og økonomiens skyld.

Med SunSystem har du mange valgmuligheder inden for vedvarende energiløsninger, uanset om du ønsker at installere solcelleanlæg, varmepumper eller hybridanlæg. Med stor erfaring og ekspertise rådgiver vi dig i forhold til at vælge og installere de bedste vedvarende energiprodukter på markedet, som sikrer dig en optimal energiproduktion. Til overvågningen og monitorering har vi udviklet et online system på websitet sun.softcontrol.dk.

Her kan du få et over-blik af produktionen af solenergi, samt se dine CO2-besparelser og modtage alarmer omkring driftsforstyrrelser. Derudover er vi distributør af tyske Solar-Log, som er et professionelt datamonitoreringssystem, der holder øje med ydelsen af dit solcelleanlæg og giver besked om driftsforstyrrelser.

Hybridanlæg

Gem overskydende strøm i en batteripakke og sælg overproduktion, når du vilHydridanlæg er en kombination af tilslutning til el-nettet, men du har til gengæld også mulighed for lagring af den strøm, du pro-ducerer på et batterilager. Derved kan du blive selvforsynende og f.eks. oplade din el-bil gratis om natten.

Dette anlæg fungerer ved, at der måles på solcelleproduktionen og forbrugssiden. Det betyder, at i tilfælde af overskydende strøm i husstanden i en længere periode, kan det overskydende strøm sælges til elselskabet. Det er en stor fordel og giver dig også den størst mulige besparelse på elregningen.

Der er besparelser at hente

Med et hybridanlæg kan du gemme overskydende strømproduktion i den medfølgende batteripakke og dermed undgå at sælge din egenproducerede strøm til langt under den pris, man skal betale for en kWh. Med et hybridanlæg kan du producere en kWh for cirka én krone og dermed opnå en besparelse på cirka 1,25 kroner per kWh.

Fordele ved grøn strøm

Et hybridanlæg gemmer solenergien til natten og reducerer dit elkøb yderligere. Få op til 60% bedre totaløkonomi i forhold til et almindeligt solcelleanlæg. Bliv uafhængig af svingende tilskudsordninger. Bliv næsten selvforsynende om sommeren med grøn strøm.

Som husejer giver solceller flere fordele:

Solceller kan reducere eller endda eliminere husstandens
behov for at købe elektricitet fra elnettet. Ved at producere ens egen elektricitet fra solen kan husejere
reducere deres energiregninger og spare penge på lang sigt.

Solceller producerer ren og vedvarende energi ved hjælp af solens
stråler, hvilket reducerer behovet for at bruge fossile brændstoffer og mindske udledningen af CO2 og
andre forurenende stoffer. Ved at vælge solenergi kan husejere bidrage til at bekæmpe
klimaforandringer og beskytte miljøet.

Installation af solceller kan øge ejendommens værdi, da det gør den mere
attraktiv for købere på grund af de potentielle energibesparelser og miljømæssige fordele. Solcelleanlæg
kan ses som en langsigtet investering, der kan øge værdien af ​​hjemmet og tiltrække købere i fremtiden.