TINY LIVING

TINY LIVING er store huse i små “indpakninger”. Du kan få Tiny Houses på 45 m2 til omkring 125 m2, dem kalder vi alle TINY LIVING.
Det er minimalistisk livsstil. Minimalt klimaaftryk, lav udgift, lavt energiforbrug og lille vedligehold.
Du får optimal udnyttelse af plads, stor fleksibilitet og med gode muligheder for du senere kan lave en udvidelse, hvis det bliver nødvendigt.

Tiny Living, bo mindre men godt

TINY LIVING er Bozels mindre huse, huse er til dig, der tænker økonomisk og ønsker at leve med minimalt klimaaftryk. Bozel Livings udvalg spænder fra det lille Tiny House på 45 m2 til TinyMulti med mulighed for flere tilbygninger. Du kan leve enkelt og samtidig holde alle mulighederne åbne med et Bozel Living Tiny House. At bo småt og klima¬bevidst kan sagtens gå hånd i hånd med at bo lækkert i et flot hus. Netop den kombi er et af Bozel Livings varemærker.

Tiny Houses har lavt energiforbrug og minimal vedligeholdelse

Når du vælger at bo i et Tiny House så vælger du at minimere spildplads. Du ved hvad du har brug for, og det er det du omgiver dig med. Med et Bozel Living TinyHouse optimerer du din bolig til din minimalistiske livsstil.
Hvis dine nøgleord er høj kvalitet, minimal spildplads og fleksibilitet samtidig med et lavt energiforbrug og minimal vedligeholdelse, så er et Bozel Tiny houses living et godt valg når du vil investere i fremtidens bolig.

Tiny Houses er langtidsholdbar boliger

Tiny House helårsbeboelse er boliger der er bygget til at holde i 100 år. Der er fokus på, at du ikke skal bruge tiden på vedligeholdelse. Alle husene er Svanemærket og opføres bæredygtigt og med Tiny house indretning, hvor alle kvadratmeter udnyttes optimalt. Der er plads til stor designfrihed, både i grundplan og i valg af overflader og  såvel indvendig som udvendig. Samtlige byggematerialer er screenet for farlige stoffer. 
TinyHouse er for dig der ikke ønsker at bo i et stort hus, men i en bolig der har lige det du skal bruge. Faktisk er de små boliger meget flexible. Du kan sagtens udbygge dem senere i livet. Hvis du vil have udestue bygget på dit TinyHouse, så er det også en mulighed.

Byg Tiny houses effektivt og klimavenligt

Bozel Living bygger Tiny Houses sammen med Danbox Living der levere kvalitetshuse med overblik fra start til slut. Modulbyggeri betyder, at hele huset bygges færdigt i en fabrikshal før det køres til din grund, hejses på plads og tilsluttes el, vand og kloak. Det kaldes modulbyggeri, fordi huset bygges i store ”klodser” eller ”moduler” som fragtes hver for sig, og samles på byggegrunden til et større hus. Et modul kan være op til ca 80 m2, så hvis du ikke har brug for mere, kan hele dit hus sagtens bestå af bare ét modul.

Klimavenlig modulbyggeri

Der er mange fordele ved modulbyggeri. De lavpraktiske fordele handler i høj grad om logistik. Modulerne bygges samme sted og der indkøbes byggematerialer i større mængder til fabrikkens produktion og lager. Når der bygges inden døre har man elimineret risikoen for at byggeriet går i stå pga. dårligt bygge vejr. Samtidig undgår du også at dit hus bygges af materialer der har står ude i regn.  Alle disse ting gør, at modulbyggeri har en mere klimavenlig byggefase end traditionelt byggeri. Der er simpelthen mindre spild og et lavere energiforbrug, når der bygge modulært i en fabrikshal.
Tiny Stack Tiny house Tiny living

Byg et Tiny House, der holder nu og i fremtiden

Selvom modulerne bygges på en fabrik, er der stadig plads til stor designfrihed, både i grundplan og valg af overflader såvel indvendigt som udvendigt. Et eksempel kunne være, at sætte et par træbeklædte længe hus-moduler sammen i en vinkel eller forskudt af hinanden. Og du kan få facader og tag næsten som du ønsker. Skulle du få brug for at udvide dit hus, er det meget nemt at tilføje et ekstra modul senere i livet. Eller tage det væk igen, for den sags skyld – uden at skulle bryde ned. For Bozel Living er det vigtigt at tænke fremtiden ind i byggeriet, så vi i fællesskab kan passe på vores jord og hjælpe klimaet på rette vej igen. 
Tiny house living Albany 80 m2 Bozelhus Designhus Lav energi
Tiny house helårsbeboelse Living Multi 102 m2 Bozelhus Designhus Lavenergi hus
Tiny Houses Auckland 80 m2 Lavenergi hus Bozel Designhus

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.