TREE TOP huse

Forside / BOZEL huse / TREE TOP huse

TREE TOP huse

Hytten i træet i skoven. I denne specialbyggede feriebolig, får I gerne en lidt anden oplevelse, end I vil gøre i et af
vores normale modulhuse. Ved at den bliver hævet fra jorden, får I følelsen af at I svæver midt inde i skoven, og bliver hermed en del af skoven.

TREE TOP huse m2
Få et fristed hævet over jorden og se livet fra fuglenes vinkel.

Bo i naturen med udsigt fra toppen af træerne.

Forestil jer at I vågner en tidlig morgen, med et østvendt vindue stort nok til at udsynet ikke begrænses. Når du skal bo i skoven, er det ikke nok at hytten ligger i skoven. For oplevelsen skal bestå i at ferieboligen er en del af skoven. Derfor er skovhytterne udstyret med store panoramavinduer, så du både kan suge skoven ind, når du går rundt i selve skoven, men helt sikkert også, når du er indenfor. 

Så hvad end der er tale om luksus udgave eller mere enkle “tree pod”, så bliver jeres oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Nååå, ja, og så er hytterne placeret oppe i træerne.
Denne ekstra sjove idé gør at I samtidig får lidt udsigt oppe fra hytten, så I har det bedst mulige overblik over skoven og dens beboere. Skulle dette ikke være nok, kan I altid trække op på hyttens tag, hvor terrassen har plads til både borde, stole og samvær. På denne måde bliver hytten i langt højere grad bliver en integreret del af naturen og træerne, så I beboere virkelig får skoven ind under huden.

I denne specialbyggede feriebolig, får I gerne en lidt anden oplevelse, end I vil gøre i et af vores normale modulhuse. Ved at den bliver hævet fra jorden, får I følelsen af at I svæver midt inde i skoven, og bliver hermed en del af skoven. Forestil jer at I vågner en tidlig morgen, med et østvendt vindue stort nok til at udsynet ikke begrænses. Morgensolens stråler er allerede begyndt at sno sig ind og ud mellem træernes stammer, og som I selv så småt er ved at få øjne, begynder skovens dyr også langsomt at bevæge sig rundt omkring jer. I vågner ikke til lyden af jeres telefoner, men derimod til lyden af fuglekvidder, til alle skovens lyde og til vindens susen i træerne. På denne måde kommer I i tættere kontakt med naturen og dens elementer, hvilket vi både tror giver en mere afslappende og rolig ferie, men dermed også en anderledes oplevelse end en normal ferie.

Lav energi Designet Bozel hus Tree Top huse
Lavenergi Designet Bozel hus Tree Top huse
Lavernergi Bozel DesignhusTree Top huse

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.