Tiny Living 60 m2.

Tiny Living 60 m2. er huse fra TINYHOUSES på 45 m2 til omkring 125, dem kalder vi alle TINYLIVING
Det er minimalistisk livsstil. minimalt klimaaftryk, lav udgift, lille vedligehold
Optimal udnyttelse af plads og med en fleksibilitet og gode muligheder for senere udvidelse

Beskrivelse af Tiny Living 60 m2.

Tiny Living 60 m2. er et af Bozels mindre huse. TINY LIVING huse er til dig, der tænker økonomisk og ønsker at leve med minimalt klimaaftryk. Bozel Livings udvalg spænder fra det lille TinyHouse på 45 m2 til TinyMulti med mulighed for flere tilbygninger. Lev enkelt og hold mulighederne åbne med et Bozel Living TinyHouse.
At bo småt og klima¬bevidst kan sagtens gå hånd i hånd med at bo lækkert i et flot hus. Netop den kombi er et af Bozel Livings varemærker.
Når du vælger at bo i et TinyHouse så vælger du at minimere spildplads. Du ved hvad du har brug for og det er det du omgiver dig med. Med et Bozel Living TinyHouse optimerer du din bolig til din minimalistiske livsstil.
Hvis dine nøgleord er høj kvalitet, minimal spildplads og fleksibilitet så er et Bozel Living TinyHouse et godt valg når du vil investere i fremtidens bolig.
Disse boliger er bygget til at holde i 100 år. Der er fokus på at du ikke skal bruge tiden på vedligeholdelse. Alle husene er Svanemærket og opføres bæredygtigt. Samtlige byggematerialer er screenet for farlige stoffer.
TinyHouse er for dig der ikke ønsker at bo i et stort hus, men i en bolig der har lige det du skal bruge. Faktisk er de små boliger meget flexible. Du kan sagtens udbygge dem senere i livet. Hvis du vil have udestue bygget på dit TinyHouse så er det også en mulighed.

Ring for Dagspris

0,00kr.

Information

Boligareal: 60 m2
Antal plan: 2 Plan

Energi

Tilkøb

XXX

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirations område og få gode indretningsideer til dit nye designerhus

Nyeste huse

Gårdhavehuset
Se Gårdhavehuset
Previous slide
Next slide