Forside / BOZEL huse / ADD-ONADD-ON uisoleret

ADD-ON uisoleret

Room 4 er BOZELs tanker om de uundværlige ADD-ON uisolerede rum i haven. Her er vi sprængfyldte med gode løsninger og ser nye muligheder.
Alle har en drøm – vi tænker i  sjove rum til liv og leg. Mulighederne er rigtig mange når vi snakker om uderum, og her arbejder vi med livet ude i de varme måneder, og prøver at forlænge perioden hvor livet leves i haven med bedre, sjovere og anderledes rum.

ADON u isoleret m2
Hvorfor bore og banke i flere uger når du kan få ny carport på en dag.

Mange anvendelses muligheder i det uisolerede ADD-ON i haven

Det er alt fra garagen, carporten, legehuset, grill hytten, saunaen, hønsehuset, dyrehold, legehus, skure, værksted, hobbyrum, ja tænk bare helt vildt, her kommer vi langt på literen når vi bygger m2.
Måske kan grillhytten om sommeren stå åben, uden vægge, så du kan mærke den blide brise, mens du og familien nyder aftensmaden i dagens sidste solskin. Grillhytten har også rindende vand og skabe så udstyret ikke ligger og flyder. Når det kolde vejr nærmer sig, trækkes vindfang frem, og nu kan du forlænge sæsonen en smule og holde ved den gode sommerstemning.
Legehuset kan gøres til en del af haven, som ikke kun er for de små. Hængekøjer kan hænges op i forlængelse af det lille træhus, så mor eller far aldrig er for langt væk. Måske en af legehusets sider har et vindue i plexiglas så børnene kan se hønsene fra deres legehus. Der er bare så utrolig mange muligheder for, at få skabt den rette stemning i haven. 

Lav energi Bozel Designhus Adon u isoleret
Bozelhuset Designhus Lavernergi Adon u isoleret
Bozel huset Designhus Lavernergi Adon u isoleret

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.