ADON uisoleret

Forside / Bozel huset / ADONADON u isoleret

ADON u isoleret

Room 4 er BOZELs tanker om uundværlige ADON u isolerede rum i haven. Her er vi også sprængfyldt med gode løsninger.
Alle har en drøm, alle tænker sjove rum, til liv og leg. Ude er mulighederne rigtig mange, og her arbejder vi med livet ude i de varme måneder, og prøver om livet i haven kan blive endnu bedre, sjovere og længere.

Mange anvendelses muligheder i det u isolerede ADON i haven

Det er alt fra garagen, carporten, legehuset, grill hytten, saunaen, hønsehuset, dyrehold, legehus, skure, værksted, hobbyrum, ja tænk bare helt vildt, her kommer vi langt på literen når vi bygger m2.
Måske kan grillhytten om sommeren stå åben, uden vægge, så du kan mærke den blide brise, mens du og familien nyder aftensmaden i dagens sidste solskin. Grillhytten har også rindende vand og skabe så udstyret ikke ligger og flyder. Når det kolde vejr nærmer sig, trækkes vindfang frem, og nu kan du forlænge sæsonen en smule og holde ved den gode sommerstemning.
Legehuset kan gøres til en del af haven, som ikke kun er for de små. Hængekøjer kan hænges op i forlængelse af det lille træhus, så mor eller far aldrig er for langt væk. Måske en af legehusets sider har et vindue i plexiglas så børnene kan se hønsene fra deres legehus. Der er bare så utrolig mange muligheder for, at få skabt den rette stemning i haven. 

Lav energi Bozel Designhus Adon u isoleret
Bozelhuset Designhus Lavernergi Adon u isoleret
Bozel huset Designhus Lavernergi Adon u isoleret

⇒ Følg os på Facebook og hold dig opdateret med nyheder
⇒ Se flere YouTube videoer af BozelLiving huse der er bygget