Forside / BOZEL huse / ADD-ON

ADD-ON

ADD-ON er nye muligheder, når vi taler hus. Et hus er ikke længere et stationært hus – et BOZEL ADD-ON hus er huset som vokser med Jer. Et hus, der giver dig fleksible muligheder, hvor du kan bygge til og tage fra efterhånden som familien og behovet stiger eller falder. Det kan være alt lige fra saunaen i haven, et lille anneks, carporten, hobbyrum, ekstra rum til teenageren, gæsteværelse, ja mulighederne er uendelige.

ADD-ON giver mulighed for spændende rum til og udenfor huset

I de seneste år er det blevet mere og mere populært at have et ekstra rum i haven. Vælger du ADD-ON isoleret kan det bruges til mange forskellige formål. Er et af børnene blevet så store, at der er behov for et større værelse, mangler du plads til de overnattende gæster, eller har du fået hjemmearbejdsplads, og skal bruge et kontor med fred og ro. Det kan også være du vil forkæle dig selv med et fitnessrum, hvor du kan motionere med udsigt til haven, eller du længe har tænkt på  at investere i en luksus sauna. Du kan sammensætte og designe dit helt eget rum, så du får det lige som du vil have det. Når du vælger ADD-ON + isoleret kan det bruges året rundt. 

ADD-ON uisoleret kan bruges til mange forskellige gøremål. Skal du have en carport, så bilen kan stå under tag og du slipper for at fjerne is og sne om vinteren. Det er også værksted til cykelreparation, bilpleje eller et hobbyrum, hvor du kan udfolde dine kreative ideer.

Har du små børn kan et legehus give børnene deres eget fristed, hvor de kan tilbringe timer med leg og hyggeligt samvær. Et legehus indbyder til fantasifuld leg i den friske luft og har i generationer været med til at danne en kreative ramme for fantastiske sandkager og rollelege. 

Ønsker du at have dyr som høns eller lignende, så er et færdigbygget uisoleret ADD-ON helt perfekt og leveres samlet så det er lige til at tage i brug. 

ADD-ON er færdigbygget fra fabrikken

ADD-ON elementer kommer færdigbyggede fra fabrik, og bliver leveret med lastbil og kran. De fås både som fuldt isolerede moduler og uisolerede moduler, der skaber spændende nye rum både til og udenfor huset.

Lav energi Designet Bozel hus Adon isolerede
Lav energi Bozel Designhus Adon u isoleret
Lavernergi Bozel Designhus Adon isolerede

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.