ADON

Forside / Bozel husetADON

ADON

ADON er nye muligheder når vi taler hus, et hus er ikke længere et hus, et Bozel hus er huset med ADON, muligheder
hvor du kan bygge til og tage fra efterhånden som familien og behovet stiger eller falder. Det kan være alt lige fra saunaen udenfor, et lille anneks, carporten, hobbyrum, ekstra rum til teenageren, gæsteværelse, ja der er mange forskellige muligheder.

ADON er spændende rum til og udenfor huset

I de seneste år er det blevet mere og mere populært at have et ekstra rum i haven. Vælger du ADON isoleret kan det bruges til mangel forskellige formål. Er en af børnene blevet så store, at der er behov for et større værelse, mangler du plads til de overnattende gæster, eller har du fået hjemmearbejdsplads, og skal bruge et kontor med fred og ro. Det kan også være du vil forkæle dig selv med et fitnessrum, hvor du kan motionere med udsigt til haven, eller du længe har tænkt på  at investere i en luksus sauna. Du kan sammensætte og designe dit helt eget rum, så du får det lige som du vil have det. Når du vælger ADON isoleret kan det bruges året rundt. ADON er spændende rum både til og udenfor huset.

ADON u isoleret kan bruges til mange forskellige gøremål. Skal du have en carport, så bilen kan stå under tag og du slipper for at fjerne is og sne om vinteren. Det er også værksted til cykelreparation, bilpleje eller  snedkeropgaver. Et hobbyrum, hvor du kan udfolde dine kreative ideer.

Har du små børn, så er et legehus helt uundværligt. Et legehus giver børnene deres eget fristed hvor de kan tilbringe timer med leg og hyggeligt samvær. Et legehus indbyder til fantasifuld leg i den friske luft og har i generationer været med til ar danne rammen om “far mor og børn” og gourmetværdige sandkager. Her får du et legehus i høj kvalitet. 

Ønsker du at have dyr som høns eller lignende, så er et færdigbygget u isoleret ADON helt perfekt og leveres samlet lige klar til at tage i brug. 

ADON færdigbygget fra fabrikken

ADON-elementer kommer færdigbyggede fra fabrik, og bliver leveret med lastbil og kran. Klar til lige til at flytte ind i.
ADON er både som fuldt isolerede moduler, til u isolerede moduler, der skaber spændende nye rum både til og udenfor huset.

Lav energi Designet Bozel hus Adon isolerede
Lav energi Bozel Designhus Adon u isoleret
Lavernergi Bozel Designhus Adon isolerede

⇒ Følg os på Facebook og hold dig opdateret med nyheder
⇒ Se flere YouTube videoer af BozelLiving huse der er bygget