Forside / Bozel huset / Designhuse / Block huset

Block Huset

Block huset er et designhus der rækker lagt ud over det sædvanlige. Her kan der laves mange ting med materialerne, som du normalt ikke ser, kan lade sig gøre.

Bozel Living arbejder med BLOCK ideen, hvor huset bliver bygget i moduler. Modulerne bliver sat på forhøjede fundamenter, stakket ovenpå hinanden og forskudt. Ideen er helt enkle rene BLOCKs hvor der arbejdes med materialer helt fra kant til kant, over og under. Det er DESIGN HUSE TIL KANT.
Moderne og tidløst udtryk, NORDISK DESIGN, hvor der er fokus på en optimal planløsning uden spildplads.

Block huset der svæver og udnytter alt det moduler kan, stakkes og svæve over jorden.

Når du vælger at bygge med BLOCK moduler, får du design hus med et moderne og tidløst udtryk. De helt rene BLOCKS hvor der arbejdes med de forskellige materialer fra kant til kan og over og under.

Her tænkes i alle mulige konstruktioner, så huset bliver lige som du vil have det.  Har du en skrående grund, hvor det ofte kan være en udfordring at bygge, så giver BLOCK ideen dig mange forskellige muligheder. Med BLOCK og modulkonceptet, kan meget lade sig gøre, og det er på den måde muligt at skabe et hus, så du får noget der er helt ud over det sædvanlige.

Indretningen med moduler giver dig rigtig mange muligheder, og meget mere end du lige kan forestille dig. I designet bliver der tænkt i utraditionelle konstruktioner, så huset bliver noget helt specielt.  Du får samtidig et hus med en rigtig god økonomi, da der også tænkes i at fremstille lavenergihuse så der bruges minimalt med energi, og dermed billig i det daglige forbrug. 

Når du vælger Block modulerne opnår du en finish, som kun findes på fabriksfremstillede huse. Her er nøjagtighed noget af det, som fabrikken lægger særdeles meget vægt på. Alle modulerne bygges af sunde og tørre materialer, da de undgår at blive udsat for det danske vejr. På fabrikken arbejder de faglærte håndværkerne i et behageligt klima og med det helt rigtige værktøj, så de kan yde deres bedste for dig og dit nye hus.
Bozel Living arbejder med mange forskellige spændende materialer, hvor der altid prioriteres det bedste for designet. Derudover tænkes der i hele processen i bæredygtigt byggeri, bæredygtig energi, og hvilket klimaaftryk byggeriet efterlader.

Modulhuse

Metoden med at producere helårs modulhuse i fabrikshaller, er en del af fremtidens måde at bygge på.  Her har Bozel Living lavet et samlet koncept, med en god sammensætning af huse fra 60-240 kvm. Modulhusene findes i flere forskellige varianter, som alle har hver sit særlige udseende, der gør dem forskellige fra hinanden og andre typer af modulhuse. BOZELs modulhus designs er Tube, Step, Stack, Split og Tiny. De forskellige karakteristiske designs opstår, når modulerne sættes sammen på bestemte måder.

Hvert modul er 60 kvm. i dimensionerne L12xB5xH4 meter. Dette da det er det maksimale man må transportere på en lastbil. Modulerne produceres på en fabrik, transporteres til byggepladsen, og bliver her sammensat til det færdige modulhus.

Alle husene kan indrettes efter dit ønske og udvides med alt lige fra skur og carport til det fantastiske Room2 orangeri. 
Bozel Living huse med Livingbetter vinduer, betyder altid A2020 lavenergi som er billigere end fjernvarme. 
Byggebranchens laveste klima fodaftryk
Moderne og tidløst udtryk, NORDISK DESIGN, hvor der er fokus på en optimal planløsning uden spildplads.

Block huset 160 m2 indkørsel Bozelhuse Energihus Designhus
Block House 240 m2 Energihuse Designhuse Bozelhuset
Block huset 160 m2 Bozel huset Energihus Designhus

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.