Forside / Bozel huset / Designhuse / Familiebolig

Familiebolig

Familiebolig er huset hvor 2 eller flere generationer kan bo sammen. Det helt fantastiske ved dette hus er at det er opbygget i moduler. Familiebolig modulerne der kan sættes sammen efter dit behov. Familieboligen kan udvides eller gøres mindre efterhånden som familien vokser eller børnene flytter hjemmefra.

Moderne og tidløst udtryk, NORDISK DESIGN, hvor der er fokus på en optimal planløsning uden spildplads.

Flexible familieboliger til alle generationer

Familiebolig husene, er totalt flexible i forhold til størrelse og indretning. Familieboligerne planlægges ud fra grund ideen med at husene begynder som 2 boliger i 1 eller 2 boliger på hver 60m2. Herefter uden begrænsninger op til hvor mange m2 der kan bygges på grunden

Ikke nok med det så kan du vælge mellem 3 tagtyper, fladt tag, ensidet tag eller sadeltag.

Flyt sammen med dine børn eller børnebørn i en familiebolig

I kan begynde med huse helt ned fra en bolig på 45m4 og en på 60m2, derefter sætte dem sammen efter behov. I kan vælge store og små boligmoduler og sammensætte modulerne til I har den løsning der passer til jeres familie og budget.
Husene produceres på fabrik under varme sunde forhold for både materialer og medarbejdere på fabrikken, denne sunde produktions måde er alt var valget af materialer til livet i huset når I flytter ind.
Vi viser her en af de mange muligheder der er for et generations hus og dette er opbygget af 3 moduler på 60m2 samt et på 80m2 i alt 260m2.

Der er kun jeres grund der sætter grænser, flere generationer kan bo sammen på en grund, og med moduler er der ingen begrænsninger på størrelsen.

Alle husene kan indrettes efter jeres ønsker og udvides med alt lige fra skur og carport til vores fantastiske Room2 orangeri.
Bozelliving huse med Livingbetter, altid A2020 lavenergi og billigere end fjernvarme
Byggebranchens laveste klima fodaftryk

Familiebolig Bozelhuset Designhuse 245 m2
Familiebolig 245 m2 Bozelhuset Energihuse Designhuse
Familie bolig 245m2 Designhuse Energihuse Bozelhuset

⇒ Er du nysgerrig på mere, så kontakt os her.